Ads 468x60px

Featured Posts

Char kuey Teow Dejavu di Teganu

Sempena dengan drama yang tengah hot di TV3 sekarang ni iaitu Dejavu di Kinabalu....hohoho.. tak semena mena aku bagi nama resepi masakan char kuey teaw aku ni resepi "Char kuey Teow Dejavu di Teganu"....hebakkk ah..ahaks..ala ala drama gituuu..maklum la orang teganu :-)

WEDDING OH WEDDING.

'di situ ada anak gadis di situ la ada kenduri'...betul ke pepatah aku ni??

HATYAI TRIP....

hah ni di panggil Floating market. panjang jugak pasar terapung ni.macam macam ada jual.aku sempat la beli bihun tomyam yang diorang masak express. cepat mudah dan pantas dapat makan.sedap sangat..

Sunday, April 6, 2014

BLOG IS UNDER MAINTENANCE...!!!!