Ads 468x60px

Sunday, December 2, 2012

Kecewa dengan Wan Zack Haikal, Piala AFF Suzuki 2012


Malam tadi berakhirnya perlawanan Piala AFF Suzuki 2012, mesti ramai yang dah tahu kan... dan Malaysia telah membenam Indonesia  2-0.. tahniah..tahniah..tahniah.. bab kata Hafizal hamad pengulas rtm tv1..aku suka dia..hahaha.. 

tapi aku lagi suka Wan Zack. kali ini kau tak minat apek da. beralih arah pade Wan Zack pulak..gile macho oo duk kat tengah padang. dengan aksi trick dia yang begitu ohsem dan ketangkasannye buat aku tak duk diam je duk nengok...T_T




tapi seriously game semalam buat aku tak duk diam.. sambil mamah kue tart telur yang aku buat sebelum game bermula, (nanti aku kongsi cara buat tart telur k) sampai hangit tart telur aku gara gara bola ni punya  pasal.

Oleh kerana kebijaksaan komunikasi Wan Zack dengan Mahali tu aku jadi kagum dan terus aku buat research pasal Zack ni.. aku jatuh hati pada dia der..T_T... seriuosly sebelum ni aku pun tak minat bola, kerana dia jugak la salah satu sebab aku jadi minat bola ni..hahahha


Tapi malangnye, Wan zack telah ade pasangannya. aku jadi runtum jiwa wea, macam citer runtum qalbu kat tv3 tu..siyes.. sampai nak menangis!!!!! haishhhh. memang kecewa.. tapi apekan daya..hahahaha.. 
(nampak orang kemaruk takkk??) 



Ni la aku dapat tahu, kepada girls kat luar tu yang minat dan akan minat beliau jangan la eksaited ye, sila lupakan angan anda untuk memiliki wan Zack..hahahah.. 


Tinggi jugak ciatarasa si Zack ni ye...hahahaha



papepun, tahniah buat pasukan Harimau Malaya.. pastikan lepas ni mengaummmm lebih ohmmmm.. hahaha




sedikit info untuk next game.

Semi Final 1: 
Filipina vs Singapore (8/12/2012), 
Malaysia vs Thailand (9/12/2012). 

Semi Final 2:
 Singapore vs Filipina (12/12/2012), 
Thailand vs Malasia (13/12/2012)




tak sabar tunggu next game...





kredit: A.N