Ads 468x60px

Wednesday, October 3, 2012

Bibir saya menawan dengan lip collagen mask!!


Bibir yang tidak cantik adala mimpi ngeri bagi setiap wanita
Termasuk la aku...ngeh2
Sebelum ni aku bagaikan mengalami mimpi ngeri
Dimana bibirku teramatla kusam, menggelupas dan kering kontang
eee ngeri kan..

ni zaman sekolah sekolah dulu la selalu jadi camtu
selalu idamkan bibir macam angelina jolie nih..
bibir dia kn sentiasa menjadi pujaan ramai orang
seksi la katakan...




gigih punya gigih nak sangat bibir cantik kan
usaha la cari pape petua or produk yang ok
yang selamat dicuba dan selamat dipakai

bukan nak kejar pada kecantikan, bersyukur dengan ape yang ade sekarang
cuma, nak mengelakkan bibir dari terus kusam dan menggelupas
so, adela terlihat satu produk ni
terus nak try..

gigih la jugak suruh kawan tolong belikan
beli terus dengan manufacturer...lagi murah la dapat kan..
tunggu punya tunggu sampai la produk tu..



                               Ni la rupa Lip collagen mask tu.

Beli hari tu satu pack.ade la dalam 10 kat dalam tu
pakai dalam 4 or 5  keping jgk la ari tu,
yang lain semua adik beradik da kebas
punya la excited nak pakai jugak...

tak sempat nak snap gambar cara nak pakai mask ni
kalau pakai memang tenggelam la semua bibir tu
punya la besar...hahaha
serius bila pakai bau dia wangi, sejuk dan lembut sangat

dan hasilnye...bibir tidak lagi menggelupas dan kering
lembap macam ade gel jer kat bibir tu..ahhaha.




ni gambar aku yang real...bukan angelina jolie lagi yer.
hanya nak fokus kat bibir je...
ni tanpa secalit lipstick, takde lipbalm n takde lipgloss k.
bila da crop gambar jadi tak bape clear la sikit..hehe

So hasilnye bibir jadi lembap la..
kini tidak lagi menggelupas dan kering..
Dah bole bagi flying kiss to all bloggers da..ahhahaha



P/S: produk  ni saya tak jual yer. belum tahap nak jadi businesswoman lagi..lol#





60 bakal falsafah:

aku eryati said...

owh..angelina jolie yg seksi...

hainom OKje said...

Berkesan ke Zilla...Takkan sekali pakai terus OK kot....nape tak snap sebelum pakai...

Everything's Everythings said...

ada juga eh mask utk bibir ni xD
mcm2 lah..

cik nana said...

kite tak biasa pakai ape2 kat bibir even lipbalm sekalipun. huu -.-''

Riri Yoorin said...

hmmm tak mahal sgt memang nk try.. nk borong

dEdEQ dE wIshEs said...

WOW .. CARE PAKAI XCITE PUN .. HIKHIK .. COMEL .. INGTKAN LIPSTIK COLLEGEN TU ... NI PKAI CAMNI ERK

Sue-Rya Qistina said...

nampak mcm best je. beli ktne dik? hehehe

Nor Zilla Sensei said...

hehe..angie mmg seksi.nak cam bibir dia xdpt.haha

Nor Zilla Sensei said...

berkesan jugak la sis. bukan skli pakai je, 4 5kali jugak pakai..br nampak kesan dia cikit. lupa nak snap ari tu..skrg lip tu da habis da.xsempat.hehe

Nor Zilla Sensei said...

E&E skrg macam2 ade tau..bukan lip utk bibir je.huhu

Nor Zilla Sensei said...

kalau bibir cik nana da ok, xperlu pakai pape pun xpe. bagusla..bibir da ok. xperlu susah2 :-)

Nor Zilla Sensei said...

aah xmahal..bole borong beli bnyak2 :-)

Hazwani Harun said...

Untuk bibir yg lebih menawan..hehe..

Nor Zilla Sensei said...

dedeq,lip collagen tu amik je tempek kat bibir. pakai malam nak tido, pagi tu cabut la.hehe.dia akn bg bibir lembap la

Nor Zilla Sensei said...

kak sue ni beli luo dr Mesia tau..kat mesia xde jual produk ni kalu xsilap.

Nor Zilla Sensei said...

hahaha..nak menawan lebih macam angie tu xle la kot.. :-)

shinji izac said...

jap jap nk tanya...
laki lh pakai tak..?

sbb bibir kusam macam orang hisap rokok je niee.. huhu~

Hati Ku Terusik said...

hehehe....ececece...angie dh ade pesaing la skg...huhu

Si Matatajam said...

Cantiknya lip dia...Cam best plak...kak m pakai lipstick collagen ja...

Nurul Akmal said...

Menawan... Salam Kenal... :)

www.siezuka.com

Azriff Aziz said...

wahh.. penjagaan bibir ni/...kalau lelaki kena jaga jugak ke? nampak menawan? :)

- Lordz Lucyferz - said...

Lol orang cakap cara alternatif sblum tdo sapu ubat gigi dekat bibir =3

Wilma said...

Wah...Nak cuba jugak la :-)

boni kacak said...

kalau saya nak pakai boleh ke??hahahahaha

.::: Princess MOMOY :::. said...

mana kiss saya? hehe...
nak try juga. thx review dear

Yaya Azura said...

bibir pun ada mask..
tak lama lagi masuk Malaysia la nie..

Nor Zilla Sensei said...

ni mesti perokok tegar ni..ahhaha.. utk laki pun bole pakai tau :-)

Nor Zilla Sensei said...

hahaa.. angie malaysia nih

Nor Zilla Sensei said...

bole la akk..dah ok cikit dr dulu. oo pakai lipstick kolagen ea..mesti lg cantik bibir tu :-)

Nor Zilla Sensei said...

heheehe.salam kenal jugak

Nor Zilla Sensei said...

laki pun bole pakai.. laki nampak lembap kalu pakai.

Nor Zilla Sensei said...

ahaha..tu cara petua tradisional..ni moden punya

Nor Zilla Sensei said...

cuba jangan xcuba :-)

Nor Zilla Sensei said...

bole..utk laki pun bole..xd masalah.. lg sesuai kalu yg perokok 2 pakai..

Nor Zilla Sensei said...

nt try ea.. ok..da bg flying kiss da :-)

Nor Zilla Sensei said...

aah ade kak zura..nt kalau ramai yg beli masuk mesia la dia..hehe

Tihara said...

ooo ni yg retis2 pakai tu, mmg takde kt malaysia yek..meti mungil je bibir awak :)

Nor Zilla Sensei said...

eh ade retis ke pakai mask ni ea. haha..xth la nak kata banyak mane da munggil ni.huhhu

Jna marcello said...

nakkk beli ktne tu????

Tihara said...

thanks yea join segmen :)

Nor Zilla Sensei said...

beli on9..huhu

Nor Zilla Sensei said...

sama2 akak..

Jna marcello said...

;'(

Khalilah MNor said...

Kalau cmpur-cmpur guna, agak2 boleh ke? Kdg2 nk adjust warna ;)

Aimi Syahirah said...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh bagusss produk ni kan..

Hanif Idrus said...

Ada mask untuk bibir!!!
Baru tahu....
Kesihatan diri ini ..kita yang kena uruskan!!

TiranaAduka said...

angelina joli..pergh...

TiranaAduka said...

angelina joli..pergh...

TiranaAduka said...

angelina joli..pergh...

TiranaAduka said...

ok la tu

Iznie said...

angelina jolie kena resign la cmni...dah ada pelapis....hehe

TiranaAduka said...

salam norzilla.
Singgah di pagi jumaat .walaupun sejuk ,digagahi jua

tirahzairi said...

nk kiss gak....eh...hihi

Nurulee said...

Before this. Kalau bibir kering Ee buh vaseline je. Hehe. Lepas ni boleh lah try ni pulak =D

man said...

comel bibir itu..heheh.sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

TiranaAduka said...

Salam......

Boleh bertutur bahasa jawa
Dalam blog aku coretkan
Buat tatapan sahabat semua
Kalau tersalah sudi komenkan

Tirana Aduka Seorang Lelaki
Ada yang Komen berkata ' Kakak"
Mungkin salah ku Tak kenalkan diri
Hanya tersenyum di Panggil 'KAKAK"

Cerita pula tak indah mana
sekadar memori cebisan lama
Hanya satu pinta Tirana
Moga persahabatan kekal selama

biar blog bertukar rupa
TiranaAduka singgah jua
Ape khabar gerangan disana?
Moga persahabatan kekal selama...

Tirana ini tak pandai bermadah
Bersyair gurindam jauh sekali
Singgah setelah selesai ibadah
jangan lupa berkunjung kembali

Aku menulis kisah sebenar
Dari hati ku luahkan kata
Walau bukan nama sebenar
Itulah Dia TiranaAduka

Walau perit ku tulis jua
Bukan membuka pekong di dada
Masih baru di alam maya
Itulah gerangan Si TiranaAduka

Tulisanku tidak seindah mana
Maaf di pinta andai terasa
Bukan bermaksud untuk mempersenda
Hanya Coretanku di baca bersahaja

Encik H said...

boleh jer dapat bibir macam angelina jolie..suruh org tumbuk..hahahahaha

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

wahh...beli kat mana ni dear???? nkkkk satu!!

Anonymous said...

Salam..sy ade jual lip mask ni ( crystal collagen lip mask). Hanya rm2.50/pc @ RM 10/5 pcs..Blh ke fb sy utk details..Suria LipTint.Tq