Ads 468x60px

Thursday, February 2, 2012

BILA AKU JUMPA DENGAN JENAMA TERKENAL

Bila tajuk entry di atas dah tak boleh belah.hahaha. Korang mesti dah pergi sana kan? aku je yang belum
 sampai, dah sampai mula lah buat muka kedarat(faham tak?, tak faham tak apa lah:-)).. secara tak sengaja aku telah terpegi dekat tempat ni, rasa nya tak perlu lah aku mention kot, ala korang mesti dah tahu kan.hmm. mana yang tak tahu boleh tanya.hehehe. asal nya pergi tengok wayang je kot, tengok pulak cerita entah pape. Malaysia ni kaya dengan cerita-cerita hantu khurafat je kan.( dah tahu takut tak payah la nak komen-komen cerita orang) yang aku pergi tengok jugak tu buat ape kan..eee mengada betul.hmm.

Akhir nya ketakutan aku dapat di bendungi bila aku jumpa ini tempat, mula la dengan pelbagai gaya nya.hahaha. sampai naik juling mata aku tengok harga barang-barang mewah ni. Tak dapat beli lagi tak ape la, pergi survey dulu(padahal tak mampu) maklumla aku ni bukan artis yang nak berbelanja mewah sampai membazir duit.huhuhu.

Hanya mampu bergambar



Tiba-tiba ternganga mulut tengok dia punya harga.huk..huk..huk
Model iklan di luar sahaja.hehe






*Bila la dapat mampu pakai semua jenama ni.


6 bakal falsafah:

ummiarissa said...

nak tanya jugak...kat ne ni?betul tak tahu...

Nor Zilla said...

Kak Ummi, ini punya tempat dekat The gardens. Tahu tak? harap tahu.hehe

NURULHANIF said...

bergambar pun jadilah.. hehe

Nor Zilla said...

Kak nurul: 2 la pasal, bergambar pom jd la.hehe

Awie Omar said...

Mantap gak blog ni. baru folo sini. jemput arr singgah ke blog aku yg tak seberapa ni
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/10-masalah-yang-biasanya-dihadapi.html

Nor Zilla said...

Awie omar: ok da singgah, and done folo u.