Ads 468x60px

Thursday, January 26, 2012

FAMILY TRIP AT SEKAYU WATERFALL

Assalamualaikum, 


Jom kita saksikan keunikan dan keindahan alam semulajadi di air terjun Sekayu, Terengganu. This time our family telah memilih tempat ini sebagai tempat percutian kami sekeluarga, almaklumla, masa ini lah kitaorang dapat bersama keluarga tercinta kerana dek masing-masing sibuk bekerja dan berada jauh nung jauh di negeri seberang**jauh ker???. sambil gigit jari.**. Masa ni trip hari chinese new year. So kitaorang bercuti agak lama la jugak di kampung. Walaupun hati ini berkata tidak puas lagi.,rasa macam tak nak datang kerja dah.Hmm tapi nak buat macam mana, kerja tetap kena teruskan. Cantik kan keindahan tempat ini.**eeew nak promote sebenarnya***

My brother in law*yang sentiasa sibuk dengan cam nya.




my lovely mom, with my eldest & youngest brother and my sister in law

*me that always busy with her camera.(ruginya tak join diorang mandi)

eeeww, budget cun la tu buat muka camtu.

me and my youngest brother




**Syoknya dapat mandi air sejuk**



Me with my little nephew and niece.*Sebelum mandi manda*

**My brother in law tak sabar-sabar nak makan. Muka kelaparan..hehe

 **Orang yang tak sabar nak mandi, cepat-cepat suruh makan


Our Breakfast


Yeahhh, akhir nya dapat jugak diorang semua mandi. Aku je yang jual mahal taknak mandi,kan da menyesal..sob.sob.sob. Setelah selesai dekat petang jugak kitaorang balik. semuanya puas hati la dapat menghabiskan masa dengan keluarga dan mandi manda.But this time, my father tak dapat join kerana berkerja.hmm. Kepada mereka yang nak cari tempat berkelah dengan keluarga tu, di sini la antara tempat pilihan yang best untuk menghabiskan masa dengan keluarga korang. 



**Menyesal tak mandi**hmmm






4 bakal falsafah:

kakyong said...

jauh benor nak ke sekayu.. kami kat sini lepak2 kat ulu chepor jer.. :)

Nor Zilla said...

Kak yong: xpe jauh pom, survey2 dulu tempat ni. nt ad masa dan peluang bole la pergi akak.sonok tau.hehe

hainom OKje said...

Ingat Sekayu tu pantai rupanya ayaq terjun eh....

Anonymous said...

[url=http://seotools.overblog.com/#seotools]seo tools[/url], As i respected the seo tools from the second My partner and i group big eyes for them. But once I actually attained them I couldn't ask them located on -- just read was very limited about the legs, despite the fact that May slimmer shins -- it truly needed to send out rid of it. Heart-broken :Wi(
scrapebox are so pleasant and adorable!!! I convey them for complete softness and comfort!!
like my favorite [url=http://seotools.overblog.com/]seo tools[/url] own 4 sets of those! i really like the reality that they already have plenty of totally different shapes and colours and shapes and sizes however have a similar privacy! i have discovered which will in my opinion there're almost all awesome merely go for a slighlty lesser volume next, i typically get into backlink software for a 1 / 2 sizr down because they stretch marginally but also encourage them throughout my best measurement there is nonetheless awesome for that reason would likely deffinitly advocate getting them to someone great deal of thought!
I adore scrapebox, and now have Some couples. Nevertheless this is a minute list of the particular Classic Quite short. I procured these folks original, or perhaps in June, merely because I will be struggles to find them from this color/style being the local weather can get specialer home.
Most of these [url=http://seotools.overblog.com/]seo tools[/url] are perfect. I purchased my service just last year and they're great! I adore these products very much. I get many words of flattery on them and they're as a result nice and inviting. I just draw all of them all over. Most effective purchase ever in your life!
The [url=http://backlink2013.overblog.com/]backlink software[/url] is ok. It can be too shortly to grasp if it'll be sturdy or not.The services and delivery had been very good.
They are simply nice always keep my best paws clothing only when it's truly special, however our legs stay interesting whether it is fashioner released. I really wish i could draw seo tools while it's raining not to mention excellent skiing conditions.