Ads 468x60px

Monday, June 25, 2012

AMAIGAD!! BLOGGER YUYU ZULAIKHA DI SAFIYYA TV9

Assalamualaikum..

Amaigad, amaigad...yeehaaa..hanya tu je yang mampu terkuar dan terpacul di mulut aku ni bila tengok seorang lagi blogger femes terpampang kat tv malam tadi sambil sambil mamah maggi rebus yang berasap terus terkuar dari mulutku bila terlihat Si Yuyu ni kat tv.. mak aiii.. ~~~Lempang lelaju pipiku ini.~~~

Cerita di Safiyya ni memaparkan kisah Yuyu yang bertubuh genit..alahai so suweet.. amaigad betapa kecik dan cutee nya beliau..eeee rase nak cubit cubit je pipi si Yuyu ni. betapa keciknya(eee udah udah la..bape kali nak sebut keciknya.) tapi Ya Allah memang betul kecik dan betapa cutenye Yuyu ni..betapa kagumnya ciptaanNya..Subhanallah.

Sorry yer..pinjam gambar ni..tehee. ni shoot untuk Safiyya TV9



Sape tak kenal blogger Yuyu Zulaikha ini. Dalam segmen blogger Safiyya ni memaparkan tajuk Petite Fashionita..hmmm tajuknya begitu sesuai la dengan Yuyu ni. Walaupun bertubuh genit dan besaiz kechik tapi itu tak menghalang beliau dalam berfesyen. Aku memang suka la tengok yuyu ni dalam mengenakan pakaian, tak nampak heavy dan simple je. aku pun kadang kadang terikut jugak fesyen Yuyu ni walaupun tinggi cikit badan aku dari yuyu..~~nak jugak cakap tinggi~~kasi lempang sebijik..hahaha


Sorry.. amik picture ni sekali...nampak cute..tehee


Kepada mereka yang tertinggal dan tak sempat nak tengok Blogger femes Yuyu jangan risau la, program Safiyya akan adakan siaran ulangannya pada ari ahad minggu depan yer jam 6.00ptg. sediakan makanan banyak banyak nanti makan depan tv je sambil tengok yuyu ni..yipeee..









11 bakal falsafah:

[PCL] said...

kecik jer si yuyu nih..cam anak sy lak..

Yaya Azura aka Naz Azra said...

akak terlepas tengok..terlambat baca blog yuyu
kena tengok ulangan ahad nie..

Nor Zilla Sensei said...

mesti anak2 PCL comel2 ni.hehe

Nor Zilla Sensei said...

takpe2.. nanti pastikan tengok siaran ulangan dia ye akk

Mizz ErMa said...

yeke? xpenah tgk la pulak rancangan saffiya nie..hehe tapi yuyu mmg kiut kan, belog die pon best..=D

Nor Zilla Sensei said...

Mizz erma, lepas ni pastikan tengok Safiyya ok.rancangan dia memang menarik. kebanyakan info untuk perempuan & fashion terkini

hazanis said...

yuyu omey sangat..:)

Nor Zilla Sensei said...

comel macam anis jugak..hehe

Yuyu Zulaikha said...

fineee.. ni nak lari lari malu nii! terima kasih zilla.. ^^

Nor Zilla Sensei said...

omg... u r almost welcome yuyu..thanks

.::: Princess MOMOY :::. said...

cute sangat dia nih