Ads 468x60px

Thursday, June 28, 2012

BILA BLOGGER FEMES MENGOMEL KAT BELOG KITA....

Assalamualaikum....

Hari ni pagi pagi dah semangat datang bertandang ke tempat kerja... sebelum nak sampai dengan gigihnya aku melawan arus kenderaan yang sentiasa belumba lumba di jalanraya..masing masing nak cepat..memang   sesak dan buat serabut kepala aku..fuhhh ``` sambil lap peluh di dahi```apabila berjaya mengelakkan kesesakan lalu lintas....begitu la rutin harianku pagi pagi mau menuju ke tempat keje.

Sampai je di opis terus gigih nak buka internet....nampak sangat kerja aku bukan first(ari ni je tau)hehe. Dan tengah tengah syok duk membelek halaman belog aku tetiba hati aku rasa begitu berdebar debar(macam orang nak bercinta di alam siber plak)~~tipu ok~ bila aku terlihat satu ruangan komen....wahhh sampai terpacak bulu romaku...OMG..aku rasa begitu teruja.. nak tahu kenapa?? nak tahu??

taara..... ni dia.. 
|
|
|
 Excited giler sampai bertepuk tampar aku dengan ofismate aku..hahaha..see, betapa femesnya dia..

Sebelum tu aku ada kuarkan entry ni kat belog aku ..and finally aku macam tak percaya dan tak sangka yang Yuyu sudi luangkan masa dan mengomen di sini...hihihi
Over excited dahku....Whatever....

Siyesly aku memang suka bace belog dia ni...tapi hanya mampu jadi silent reader jer..hihihi...i'm just a humble person k.


Papepun thanks Yuyu kerana sudi singgah di belog yang tak seberapa ini...semoga kekal ukhwah sesama kita... 


Hugs you ketat2..






6 bakal falsafah:

Hazwani Harun said...

Hihi..Kezzutan melanda hari ni..dgn wani excited..haha >.<

Nor Zilla Sensei said...

hahaha..

[PCL] said...

memang blogger famous amos ni kena rajin bg semangat kat bloggers lain..kalau lah kan..ramai yg mcm tu kan bagus n bertambah2 meriah dan bersemangat utk blogging.

Nor Zilla Sensei said...

betul 2 PCL. kerana diorang la bloggers baru ni semangat nak berblogging joging..hehe

bada said...

glamer la u lepas ni :)

Nor Zilla Sensei said...

Bada: kita tak mengharapkan glamer..berblog sekadar luahan dan berkongsi info jer..hehe