Ads 468x60px

Tuesday, June 5, 2012

WEDDING OH WEDDING..PERKARA YANG PELIK BERLAKU


Weheee, korang tahu tak musim cuti sekolah ni dah jadi macam musim kahwin je... mak ai, dalam satu hari 5 hingga 6 tempat ada kenduri. 'di situ ada anak gadis di situ la ada kenduri'...betul ke pepatah aku ni?? di sebabkan kenduri kahwin ni lah satu bandar penuh sesak, dengan jem rotinya lagi...heh

Tapi bab pergi kenduri ni paling aku suka jugak adalah makanan dia.. dan lauk pauk dia perggh..memang aku la orang yang muka tak tahu malu bila pergi makan, siap aku suruh adik aku yang muka annoying tu amik banyak banyak untuk aku makan..hahaha..Please belive me i'm not a anoreksia person... sila lempang lelaju.

Bila tiba time wedding kawan kawan rapat ni perkara pertama yang terlintas dekat kepala aku ialah "hadiah".. tehee.. part ni lah yang merunsingkan kepala aku berpikir nak beli ape. nak pilih sampul cantik cantik.. hmm tapi paling tak suka duit aku habis melayang..hahaha..jahatnya mulut aku, korang semua lempang lelaju pipi aku.


Aku tak kisah sebenarnya janji aku menghargai kawan kawan aku.. Diaorang telah melalui satu fasa yang baru dalam kehidupan diorang dimana mereka semua sudah ada satu tanggungjawab yang besar. Tak macam aku ni entah bila nak melalui fasa berkeluarga ni..heh.


Di sebabkan majlis kawan aku ini penuh sesak sampai nak tengok pengantin pun tak nampak.(tehee aku tipu..dahal nampak je cuma tak dapat nak duduk dekat)..al maklumla time tu aku nak kejar masa sebab nak pergi majlis pertunangan member kamcing aku plak..nanti aku hupdate wokeh..

Tak sempat bergambar dengan pengantin, snap with my sister pun jadi la

Maka aku tak sempat nak bergambar dengan pengantin yang cantik dan comelote itu. Kamera yang aku bawak pun hanyalah sekadar hiasan di tangan aku.heh


Tengah driving pun sempat lagi nak bergambar..heh.

Hahaha..sebenarnya ni la perkara pelik yang berlaku time wedding tu, cumanya aku tak sempat bergambar dengan pengantin, biasanye aku pergi mane mane kenduri mesti tak habis habis nak snap gambar kat majlis kenduri kahwin.nasib tak baik kali ni....pape pun aku enjoy..hahaha





9 bakal falsafah:

Yaya Azura aka Naz Azra said...

musim cuti sekolah kan..berkejar-kejar ke kenduri kawen..tak pergi tak kena pulak..

Nor Zilla said...

2 la pasal. tak pergi nt org tak pergi kenduri kita plak..hehe

ain nabila said...

nice header . suka2 .

follow sini ^^

mrsaibis.blogspot.com

Nor Zilla said...

thanks Ain :-)

Lizzie Yasmin said...

hye walk here

♥NuR SyAFiQah♥ said...

comel la awk :)

sy tak berapa sgt suka pegi wedding..malas.haha

nak beli contact lens dgn harga yg berpatutan??singgah blog sy tau :)

http://pikadiaries.blogspot.com/2012/06/ada-sesiapa-berminat-nak-beli-contact.html

hazanis said...

perghh mana picha org kawin??hehhe..:P

Nor Zilla said...

2 pkara yg pelik 2, sb picha kawen tak sempat nak amik la anis..huhu

Abg Stalker said...

sume pmpn mmg ada perangai mcm ni kn.*jeling tajam* :P