Ads 468x60px

Sunday, November 18, 2012

[Entry Bergambar]Cuti Cuti cinta


Sebelum nak post gambar ni, jom layan dulu twitter dari seseorang istimewa ni. sape tak kenal beliau kan? ratu belog kot yang famous ames tu...  semalam buka twitter, tak sangka plak si Lyssa Faizureen ni folow aku punya twitter..ha nampak tak? hehehe.



Tapi aku takde la aktif sangat kat twitter tu. Ape kata Lyssa folow plak kita punya belog? huhu. tu pun kalau dia bace la..



*********



Selesai sudah permulaan jom layan santapan yang ni plak. harap harap kenyang la makan ni..hehehehe. 

Sebelum ni aku ade pernah cerita pasal member member kamcing aku ni kat dalam belog ni. 
Ha cerita pasal semuanya da kena ikat oleh seseorang yang berjaya mencuit hati diorang ni. terjah kat sini She's Already Booked 

Diorang ni kawan kamcing aku dari bolat bolat kecik sampai kaki diorang semua da lonjong da. memang tak dapat dipisahkan.kikiki

So time cuti baru baru ni, sorang lagi plak sudah di 'booked'. So kitaorang pun sibuk la menguruskan majlis gegirl ni.. 

Just siapkan gegirl ni secara simple. tuan empunya nak yang simple aje..



 Amik aura cikit..nanti mane tahu turn kita plak kan? kan?



Ok..nampak tak iklan colgate di situ? mane satu gigi colgate? nasib aku tak.hahaha



Nampak tak keakraban dan kepelukan di situ..eh, ade aku kesah! kami lama da tak jumpa tau satu sama lain ni. masa time cenggini la dapat bersama sakan..hihihi.



Bukan main lagi ko Esah, orang ade majlis nak kena langsaikan tu, kitaorang sibuk je nak bergambar...mintak maaf wakil pihak lelaki kerana terpaksa tunggu lama kasi tunang you lambat keluar.hehe.



Haipp... sambil sambil majlis ni berjalan, dalam hati aku begitu tak tenang..huwaaa...sorang da kena amik, aku ni bila lagi?? tak de yang mencuit hati ku kah? ececece.~~ mood sedih

Takpe takpe, bagi laluan kat diorang dulu..nanti aku akan menyusul.hehehe. banyak lagi gambar nak upload, tapi lembap plak nak loading..so layankan ini aje la..hehehe.



*******************




p/s: Doakan jodoh saya cepat sampai ea..kemain lagi noks..hahaha.. doakan yang baik baik untuk saya dan rakan rakan jugak.







42 bakal falsafah:

hainom OKje said...

Nampak dah dekat tu....he...he...
Yelahkan Zilla bila geng rapat dibook... mesti sedih....hu...hu

Tak pe tak pe... zilaa tahun depanlah kot.... awal tahun!!! OK?

Tihara said...

as salam

comey2 belaka..akak doakan turn awak pulak nanti..In Shaa Allah:)

Nor Zilla Sensei said...

hehe..da dekat ea.harap cmtu la.
Insyaallah sis. samapi jodoh ade la 2. :-)

Nor Zilla Sensei said...

wslm.. tima kasih sis tihara. alhamdulillah, mudah2an sampai la.hehe

TiranaAduka said...

salam norzila
Cantik upanya norzila ni.
Bila turn norzila? Huhu..

zila manaf said...

wahhhh cepat lekat lah nanti yuuu hehe

Lyssa Faizureen said...

amboi , 5 dara pingitan tuuuuu :p

piko ija said...

nti lyssa follo la blog nie...sbr2..

*rndu kite x??...mcm chipsmore je kite kn..ahah

maszull said...

assalamualaikum zilla...kalau jodoh dah ada pasti sampai giliran zilla pulak nanti yer...:)

hazwan hairy said...

wahhh!!...dah xlma la tu..haha

محمد رازيق said...

wah cik zila. bercuti2 cinta. hehe. 5 dara pingitan tu. hikhik. btw salam kenal.

man said...

comel berpeluk..hehehe

Nor Zilla Sensei said...

wslm.. yeke Tirana.. terima kasih. malu2 kucing da ni T_T

Nor Zilla Sensei said...

hai twin..insyaallah nt sampai la mase..huhu

Nor Zilla Sensei said...

hamaigad.. Lyssa?? oh no.. tenkiu100x. terharunyeeee..sob3.. mekasih sudi folow blog yg xseberapa ni.huk3..mood terharu..(mata blink2.)hahaha

Nor Zilla Sensei said...

hai piko..nt kita suruh lyssa folow awk ea.hehehe. kemane mnghilang..amboi bz ye.ni bkn chipsmore da ni.huhuu

Nor Zilla Sensei said...

wslm..insyaallah..mama doakan sy ea.

Nor Zilla Sensei said...

hahaha.. tgu HH dulu la kot. :-)

Nor Zilla Sensei said...

hehee..cuti2 tu je bole buat. salam kenal jgk.tq singgah

Nor Zilla Sensei said...

hehehe..bukan selalu ni:-)

Hazmin Hamudin said...

Wah... Seronoknya blogger terkenal follow twitter dengan blog.

boni kacak said...

patutlah lama menyepi.. hehehe. nanti nak kahwin cakap tau, saya masuk minang awak.hahahaahah :P

faiq said...

semoga jodoh ko cept smpai..aminn

Jna marcello said...

hihi da mcm kembar melekat zila ;p
bestttttttttttttttttt

Kesuma Angsana said...

amboi semua sweet2 aje

saifudin abu izzudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin abu izzudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Si Matatajam said...

Amboi semua comel2 gitew....cun melecun..

Saya Disini said...

salam perkenalan datang dr blog k tihara :P

محمد رازيق said...

hehe. sama2 cik zila.

eita said...

lepas ni kot..

singgah dari blog kak tiha

Intan Norhaida said...

x lame lg la tu......lmbt sket dr kawan xpe, yg pnting be dibook tu, org yg memboo tu, yg terbaek...:)

TiranaAduka said...

salam
Melawat di malam jumaat yg tenang..pekabar.?

TiranaAduka said...

salam.
Melawat tanpa jemu sahabt blogger yg manis norzilla.
Pekabar di hari ni.

.::: Princess MOMOY :::. said...

geramnya pipi dear
gebu pink \
nak geget jer

tirahzairi said...

untungla..hihi

ps: tirah busy Dengan FYP...SOBSSS

Wak Gelas™ said...

meriahnyer uools.. eHHHee

TiranaAduka said...

salam norzila
Tirana aduka ziarah pg khamis.
Pekabar?

[PCL] said...

ehem..2x, semuanya manis2..didoakan cepat bertemu jodohnya in sya allah.

TiranaAduka said...

salam
Jalan jalam malam sabtu.

Pesta ulang tahun said...

wwaaah cantik cantik nya narsis semua :D

Hazwani Harun said...

singgah sokmo tapi xdok entry bru. please2, update cepatt..;)