Ads 468x60px

Sunday, November 4, 2012

Papa Blogger Haru Biru


Mula mula, saya nak guling guling keriangan dulu.. ^_^ 
selama berblog yang belum setahun jagung lagi, 
jagung pun tak boleh rebus dan makan lagi kalu diikutkan dengan usia blog saya ni
saya rase teramat la terharu...sambil sambil guling macam kucing siam haru biru ^_^

arghhh...tak tahu nak cakap ape..hahaha..
al kisahnye, terima kasih tak terhingga kepada Papa blogger
diatas kesudian beliau menjunjung kasih...eh! main junjung kasih la plak.
terima kasih tak terucap kerana beliau sudi mengorek rahsia blog kita yang tak seberapa ni.*_*



tak tahu macam mane nak ungkap, arghhhh.. 
payahnye nak cakap, biarla tangan berbicara..hehehe
tak sangka beliau memilih blog ini sebagai pilihan hati beliau T_T

ni bukan ape, Papa blogger ni ade masuk segmen yang dianjurkan oleh seorang blogger ni
blogger ni memang terkenal dengan segmen yang mencabar dan konsepnye lain dari yang lain
dulu saya pun pernah la join segmen ni, NEXT TOP BLOGGER 2  
segmen ala2 model next top gitu..kikiki
tapi saya kalah ditengah jalan..nak wat camne rezeki takde nak bergelar pemenang..hehehe.

tapi tak sangka Papa blogger merupakan salah seorang peserta terpilih 
untuk segmen ketiga beliau iaitu Battle Royale..
tak tahu la segmen tu berkisarkan ape tu kan sebabnye tak join..hehehe
tuan segmen tu meminta peserta Battle Royale ni
memilih bekas bekas peserta yang sebelum ni 
untuk diperkenalkan..hmm..agak menarik.ecece.

Dan Papa Blogger berkenan hati telah memilih blog serba kusam kuyu dan tak menarik ini
sebagai pilihan dihati.. ^_^. ade lagi bekas peserta pilihan beliau..
terima kasih tak terhingga sekali lagi kerana sudi pilih blog ini
saya tak layak lagi di gelar otai..masih jauh dan banyak lagi yang saya perlu belajar ^_^
walaupun ramai lagi bekas perserta lain yang lebih menarik..

saya terharu sangat bagai ayam mengeram telur...*_*

Semoga Papa Blogger berjaya menang dalam entry ni
dan menang ke peringkat seterusnye, 
sekali gus menjadi juara...InsyaAllah.



p/s..header kita memang tak bole kopipes kan? ^_^.






56 bakal falsafah:

Hazwani Harun said...

hehehe..smge kedua2 blogger sukses selalu..^^

tirahzairi said...

ewahhh....nak terjah papa jgk lah...hihi

Hazmin Hamudin said...

Wah... Semakain terkenal la blog yang setahun jagung ni ye lepas ni... Tahniah...

Awie Omar said...

apa khabar zilla. tak sangkakan di review...? nak tumpang seronok sekali :)

Jna marcello said...

aishh seronokkkk lettew hihihi tp klau papa pilih awk mmg sesuai laa awk..jgn nk rendah kan diri sgt ye hihihi..
anwy congratsssss

Muttallif said...

Selamat berjaya kepada Papa Blogger :) dan untuk sensei Tahniah kerana terpilih.

Lady said...

wah wah , untungnya blog nie :) keep it up . .

Yaya Azura said...

ye la..memang tak boleh copy paste..
nak singgah blog papa blogger pulak...hihi

♥ Miss Hearty ♥ said...

tahniah awk :)

boni kacak said...

awak cakap pasal header, saya rasa header awak memang sempoi.hehee.pose maut..hehehehe

♥nrina♥ said...

dasyatlah..tahniah ye hehe..
salam ziarah

hainom OKje said...

Wah..wah cik sensei.... untung tu terpromote sekali....he..he... apa pun tahniah eh.....

Dunia Wilma said...

Tahniah Zilla :-) Semoga terus sukses...Lepas nie nak terjah blog Papa Blogger la...

Nor Zilla Sensei said...

thanks sayang :-)

Nor Zilla Sensei said...

tirah..terjah jgn xterjah :-)

Nor Zilla Sensei said...

hehehe..xde la terkenal.jauh lg tu:-)

Nor Zilla Sensei said...

hahaha..kes Awie la ni. jom guling gelak sama2.haha

Nor Zilla Sensei said...

jna..agak seronok la.haha. tp kita mmg jnis low profile pun :-)

Nor Zilla Sensei said...

heheehe..thanks taliff :-)

Nor Zilla Sensei said...

hehe..untung cikit jela :-)

Nor Zilla Sensei said...

hehe.. ok terjah blog dia sis :-)

Nor Zilla Sensei said...

mekasih:-)

Nor Zilla Sensei said...

hahaha..alamak pose maut ke? belum lg la.

Nor Zilla Sensei said...

eh dasat ke? haha.. mekasih. :-)

Nor Zilla Sensei said...

sis anum br muncul :-).. mekasih ye

Nor Zilla Sensei said...

mekasih Wilma :-) terjah papa blogger k. kasi support

MaMa Rey said...

as-salam..emmm memang sempoi mcm kata papa blogger..

hazwan hairy said...

tiba2 teringat kekalahan teruk tuk iini..huahuahua

abg cik said...

mama blogger sapa lak ?

Syaifuddin Alias said...

saya boleh jadi kategori baby blogger tak ? :P

KorN said...

oo.. kire nya zilla ni senior la eh kan dalam next top blogger ni... wahhh hebat2

Kesuma Angsana said...

tahnaih... moga terus maju jaya ye

maszull said...

assalamualaikum zila...semoga terus maju jaya hendaknya...;)

PaPa Blogger said...

patut rasa terguling guling kat sini, rupenye ade yang balas balik kunjungan.. terima kasih.. hakhakhak...

Nor Zilla Sensei said...

heheehe..sempoi je kan

Nor Zilla Sensei said...

ahhaha..sama la kita

Nor Zilla Sensei said...

mama blogger ramai kot..tak muncul je lg abg cik.hehe

Nor Zilla Sensei said...

mak ai, ade jugak nk jd baby..huhu..baby pandai berblog ke?

Nor Zilla Sensei said...

hahaha..xdela senior..last2 kalah jugak.semoga korn mng dalam battle royale jgk

Nor Zilla Sensei said...

mekasih KA

Nor Zilla Sensei said...

wslm... tima kasih mama :-)

Nor Zilla Sensei said...

hahaha..masuk2 guling dulu ea sini..hebak ah.hahah. sama2 kasih

Tihara said...

as salam

tahniah..rasa nak tumpang guling2 jugak lah

Cikgu Ma said...

tahniah ^_^

Abg Stalker said...

sape gadis kt header awk ni?kirim salam dia. :) btw,contest amal sy tu expired 30Nov2012.hrni bru 6Nov2012. :D awk terlalu advance ke ni.hahaha

aimaniman said...

kalau akak bukan takat guling2 pengsan trus kot.. almaklum x da nak prebiu blog akak pon..tahniah...

hainom OKje said...

Ni dah nyorok balik!!!...hu..hu... tah pi mana agaknya!

Tihara said...

as salam

tahniah yea zilla,terpilih utk segmen akak

nanti dtg blog k :)

Hanif Idrus said...

Tahniah...hehehhehee.

Si Matatajam said...

Tahniah Zilla..Tahniah gak sb jd insan Bertuah kat blog kak Tihara..

Si Matatajam said...

Klik2 Nuff kat sini

hainom OKje said...

Cik sensei oiiii.... mana pigi ha....adik manis? bz ke?
Kasi upah celcom...

Nor Zilla Sensei said...

terpilih...wa..tima kasih akk..terharunyer..sob3

Mia Liana said...

congratttssss...

[PCL] said...

NTB...wow rindunya dgn segmen tu..tahniah siap dpt review lg.

TiranaAduka said...

nak singgah jap.