Ads 468x60px

Saturday, November 10, 2012

Trending ASK2012: Perkara yang menggelikan hati


Hanya nak papar kan kisah yang mencuit hati di sebalik ASK 2012. ramai yang mengadu tidak puas hati dan membosankan seperti menonton rancangan kanak kanak. papepun layan trending di twitter..hahahaha





Trending ASK 2012 di twitter sampaikan ada yang menyangka ASK tu adalah ASK.fm

Stage nampak kecil apabila lambakan pelakon di atas stage dalam suatu masa.


Perli salah satu tweet mengenai Anugerah Skrin 2012

Ayat Neelofa sewaktu memainkan peranan sebagai puteri... tidak teguh dan selari dengan panggilan Awal Asshaari yang memanggil Ayahanda..

Perjalanan ASK2012 yang dikatakan membosankan..

ASK2012 menjadi trending di twitter seluruh dunia...


Watak Cermin sakti yang dibawa Abon..


ASK mula berseri apabila kehadiran penyampai2 anugerah yang berkarektor cerita2 fantasi..


Apabila melihat gelagat Adi Putra & Rita Rudaini di atas pentas ramai gadis yang mencair..


Aksi Zizan yang Mencuit dan menghiburkan...

Petikan kata2 dari Pierre Andre


Lawak daripada Rosyam Nor yang mencetuskan Kontroversi...

Mendapat reaksi dari UAI sekali..hehehe








shhhhh..lepas ni senyap kembali..nah..
update je terus pasal anugerah ASK
ko hader??..kikiki



kredit-selongkar-




28 bakal falsafah:

Nurul Farahizzati said...

nasib baik tak tengok.. tapi, teringin nak tgk yang rita & adi tu... huhu.... so, kira rata2nya xbest la ye.. mmm....

Lady said...

memang xbest , booo sikit

Encik H said...

langsung tak best..mengarut..berterabur..huru hara..sikit2 jer part yg best..part ella best sebab dia manja..part zizan best..err..part rita tanya "awak sayang kite x?", yg tu best..hehehe..yg lain2 boleh kata tak best..sampaikan smlm terpaksa tukar cenel..lagi best layan spongebob..:D

KorN said...

amboi senah ronggeng.. hahaha

memang kata2 rosyam nor tu agak keterlaluan sikit lah...

Herma Julianny said...

kenapalah rosyam nor kata mcm tu...

Jna marcello said...

Hahaha na baru tgk td..
No commnt myb dyeorg xde idea kot..
Or salah ambek lofa sebagai emcee :)

hainom OKje said...

Cik Sensei memang kelasss gituw...he..he... tapi Okje rasa.... OK JERRR...he..he... agaknya OKje ni tak de perasaan kot!!

Sop Nama Saya said...

mmg haru ASK mlm td.. tah apa2 tah

hazanis said...

byk isu tntng ASK ni..ada positif ada yg negetif...:)

tirahzairi said...

xtgk pn anugerah skrin

Sue PeLik said...

huhuhuhu tak tgok. tak dok tv mcm mana nak tgok huhuhuhu

Kaio said...

kena tambah lagi pasal isu afdlin shauki kena serang dengan pondan. ada kat blog saya. jemput singgah. :)

http://kaio.my

faiq said...
This comment has been removed by the author.
faiq said...

tula..aku tgk pun x phm..konon ala2 fairy tales..tp jln citernye mcm mne tah

ANNA MARIANA said...

apa yg boleh anna katakan di sini ialah memang x best langsung.... huhuuhu

cweet pinky said...

nih la hupdate yang paling bes bwt mase nih pasal ask2012

Yaya Azura said...

ASK dari dulu boring..hihi
kali nie akak tak tengok
kalau layan pun ABPBH

LaLa mhdnor said...

tu la, x tgk ASK pon dah boleh taw apa jadi sebab ramai sgt dok tweet pasal SK tu, haha

boni kacak said...

Nasib baik Zizan penyelamat malam tu... yang lain... superb mengantukkan...

.::: Princess MOMOY :::. said...

dah tertido
1/2 jam je kot tgk
bosan sgt

piko ija said...

ASK x best..

Firdaus Kasim said...

masa tu sy masuk bilik main laptop.. dgr suara diorng pun sy dah menyampah.. huhu

p/s : sy dah masukkan link blog saudari :)

QA's ~ mamapapa said...

hrmmm..sbnarnya mmgla tak patut bila ckp mcm tukn?adala jgk part2 yg buat kita trhibur :) cuma kseluruhannnya mmg xbrpa nk best :(

QA's ~ mamapapa said...

oh,ye..salam kenal..jmputla follow kmbali :)

abg cik said...

memang ASK2012 bosan

Mia Liana said...

ramai yang komplen pasal ASK ni...

TiranaAduka said...

semak sini jap,

kyo_9 said...

pergh.. jawapan UAI mmg tajam!