Ads 468x60px

Wednesday, August 8, 2012

Blog norzillasensei kena intai oleh blogger otai!!


Seram sejuk dan terketar ketar tangan aku nak tekan huruf huruf  kat keyboard ni dek kerana ade orang mengintai blog aku, da la time tu blog aku separa vogel lagi belum siap pakai baju sepenuhnya.. sadisnye..

aku rase nak hantuk hantuk je kepala kat screen ni sebab orang yang mengintai aku tu ialah bukan sebarang orang kuku besi, tapi blogger otai tu.. 



tengok dek kerana tak siap lagi, mereka yeng jenguk dekat review tu mesti tak berapa nak masuk kat belog aku sebab, nampak macam kacang jer. 

"ala, tak jenguk pun tak ape la" mesti ade yang cakap macam tu,

eeeee..( sambil ketuk ketuk keyboard).. sesi lepas geram sekejap..

tapi nak buat macam mane kan, orang dah intai blog kita dah bersyukur dah, jangan tamak tamak. 
belog di skodeng oleh abang Sop kite tuuu.. 

"Abang Sop mane ea", hah nak tau terjah sini Sop nama saya 
nescaya dia akan terjah kamu balik 



see, betapa banyak nye info kat belog dia. mesti dia pun banyak dapat duit tu. 
nak duit raya cikit bole? heheehe 


tak tahu nak cakap ape, malu malu kucing kot wea blogger otai ni review blog aku yang tak seberapa ni, 
maklumla belog aku tak sampai usia setahun lagi, baru nak jadi putik jagung kot.

mungkin betul cakap abang Sop aku kena banyak berjalan kaki kat belog belog lain nak kasi traffik naik tinggi. huhuu.. Insyaallah, kalu ade masa yang mengizinkan..

bole tak nak buat permintaan??, abang Sop tolong review lagi sekali nanti ea, blog dah hampir siap!. sadisnyer.. 

tamak betul saya ni..

Kepada yang review dan yang bagi komen tu, terima kasih tak terhingga, siapa la belog saya ni tanpa anda, (ececece, macam belog aku femes plak gaya cakapnyer), T_T

dan tak terhingga buat Abang Sop, kerana memilih belog ini untuk santapan anda... kikiki..

hugs korang ketat ketat. T_T








23 bakal falsafah:

Sop said...

hahaha.. mana ada otai Zilla :) sama jer macam Zilla juga
Ok, kalau dah siap, Sop review balik dan update review :)
byk perubahan blog nih.. great job!

Nor Zilla Sensei said...

hahaha.. kira otai la tu.. thanks abg sop :-)

Sue-Rya Qistina said...

wah..femes dan bertambah2 la follower pasni. hehehehe

Nor Zilla Sensei said...

malangnye kak sue, kita tak nak femes2 ni,kita pemalu la.T_T nak berblogging je. hehehe.

Lyaa Suriany said...

weeee. blogger otai tu

Nor Zilla Sensei said...

tau xpe, terlebih otai 2 kot..hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tahniahhhhhhhh Zilla ;)

Nor Zilla Sensei said...

hehehe..mekasih mak dara.. kira mak dara pun kategori otai blog jugak tau :-)

piko ija said...

untung la....hehehe

caliph shuriken said...

wahh, pasni bW laju2 tau.. apa2 pun, congratz ^^

Nor Zilla Sensei said...

heheehe..untung sikit je

Nor Zilla Sensei said...

mekasih caliph. ok tgh usaha blogwalking dah.ehehe

Mia Liana said...

jangn kecik hati ya zilla dengan komen kak mia tu... :) semoga berjaya..

Nor Zilla Sensei said...

hahha..kak mia, xd maslah la, xkechik ati pun, malah sy terima dgn ati terbuka. sy suka kak mia komen.ehehe

Muttallif said...

Tahniah NorZillaSensei sudah di review. Semoga terus berjaya dalam menjadi blogger. Salam Perkenalan.

Terjah Dari blog Bro Sop.

Sop said...

review update: http://www.sop.name.my/2012/08/blog-review-blog-nor-zilla-sensei.html

hazanis said...

hehe otaii tu..:))

Nor Zilla Sensei said...

mekasih muttaliff..nak review blog awk plak.hehe

Nor Zilla Sensei said...

mek chah, tau xpe.haha

tirahzairi said...

tirah follow sini...jom la exchange link...tirah letak link awk dlm bloglist yer...

tirahzairi said...

dh follow sini...jom la nk exchange link....tirah letak link zila yer.

Hanif said...

Wah!!! otai review kena ikut nasihat dia tu..yek!!

~ cik matahari ~ said...

waaahh untung laa hehe. tahniah! keep it up, gudlak norzilla sensei! :D