Ads 468x60px

Tuesday, August 7, 2012

nak aiskrim free tak?

Abg chong wei, sekalung tahniah dari adik mu ini (ecece sejak bila jadi adik pada abg chong wei ni) hahaha.. sejak beliau main kat olimpik ni lebih lebih lagi main mase final tu, dia buat jantung aku berdegup kencang,,

Siyes nak berhenti jantung aku seketika tengok cara beliau bermain....Muka beliau memang betul betul tenang dan relaks ketika beraksi berbanding musuh ketat aku tu Lin Dan, memang sombong giler kot main, aku prefer Lin Dan tak menang malam tu sebab kesombongannye itu, tapi jangkaan aku meleset.. aiseyyy..


sedihnye time ni..tak ape abang chong wei, adik ade ni..T_T

Tak ape la, mungkin tak menang sebab tak nak bagi duit jota jota tu di bazirkan kot.. i guess.. sorry yapp.. cubit pipiku.. (*_*) kikiki

Tapi bukan ini aku yang nak sampaikan, sebelum ni ade iklan pasal kalau dapat emas, pihak dari Baskin Robbin ade nak sponsor aiskrim satu cedok sorang,, kenyang tak.. ahahhaha.. ok la tu kan, name pun free kan..mujur orang nak bagi..haippp..

Tapi sebab kita tak menang emas, tidak menjadi  masalah, sebab diorang tetap akan sponsor seperti yang dijanjikan. tak caye..tengok ni..



Harap dapat bace.. kelabu cikit


Tapi malangnye, aku tak dapat nak menikmati aiskrim baskin robbin ini, jauh kot nak pergi..huhuhu di buka pada 8/8/2012 ni jam 8pm-10pm. jom pergi ramai ramai beratur..hahahaa..





11 bakal falsafah:

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

yes! x sbr nk mkn ice cream baskin robin! dkt je ngan uma kite..yayyyy ^^

piko ija said...

ice cream klu mkn tgh2 hari nie mmg sdp..heheh

Nor Zilla Sensei said...

ida: bestnye dkt ngn umah dia. tolong makan untuk kita skali ea.. hehe

Nor Zilla Sensei said...

Piko: pose dok ahu dia ni.. :_)

piko ija said...

pose la..haha

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haha boleh2...:p

Nor Zilla Sensei said...

ida bole la dua cedok aiskrim nt.hahaha

Sue-Rya Qistina said...

sedih kan tgk kekalahan chong wei. serius eksyen sungguh lin dan tu. geram je. sombong n angkuh! xpelah, kami ttp sayang pd chong wei. dia dh berusaha bersungguh2.

akk pun xdpt join mkn2 eskrem ni sbb cik abg ade show kt KL. huhuhu

Nor Zilla Sensei said...

betul 2, lin dan mmg sombong giler. suruh la En abg lalu kat BR 2, bole tlg belikn utk kak Sue.. hehehe

Yaya Azura aka Naz Azra said...

kat Kuantan ada ler BR..kat kg kita mana ada..huhu..

Nor Zilla Sensei said...

betul 2 kak zura.. tak dapat makan free le kiter.hehehe