Ads 468x60px

Tuesday, August 14, 2012

lelaki sungguhla lemah di bulan puasa!


Nak cerita kisah ni bukannya hape, sebab mende ni terjadi depan mata aku. da banyak kali kot, aku memang sensitif bab bab ni,  kenape ea?? lemah sangat ke kaum lelaki ni? ke korang nak tanggung nak jadi macam pompuan yang ade time time yang buatkan diorang tak bole berpuase...

Memang aku pantang la, kisah ni bukan ape, yang terjadi depan aku ni kaum lelaki, kalau perempuan aku tak hairan la diorang makan, tapi girls tolong cover cover la cikit kan. cumanye ni bapak kaum laki diorang makan dan minum depan aku! memang kurang ajar la....


aii memang tak bole dibiarkan, dah danyak kali aku tengah driving tertengok lelaki tengah drive nak curi curi makan dan minum sambil dia pusing kiri kanan tengok line kot tak ade orang, tapi dia tak tengok kat depan yang aku ni ade, ape ko ingat aku drive tak guna cermin belakang? agaknye kerete aku ni "invisible" kot

Kenapa ea?? lemah sangat ke diorang ni, aku tau tak semua laki macam tu, setengah je lelaki "kureng" yang macam "mengong" tu... ape nak jadi la, yang aku peliknye, mase time tengah hari mende ni terjadi, dia minum air "tea o ben" kot, mana datangnye orang jual air tu. da start berniage ke kat bazaar time tu?, confius aku...

Bukannye ape, dah dekat nak raya kot, bersabar sabar la cikit, kalu budak tu bole la tahan, ini bapak segala budak plak. aishhh.. ikutkan hati nak je jadi catwoman nak serang mamak mamak tu.. wachaaa...wachaaa...tapi apekan daya hanya mampu melihat dan tercengam jela.

Kepada rakan blogger lelaki tu saya tahu anda tak macam ni kan, sebab tu saya sayang anda semua.. muahahahahaa.... jangan jadi macam mamak mamak ni ea, kalau tak, ade la catwoman muncul nanti. huhuhuhu.

jangan nakal nakal tau..




12 bakal falsafah:

Zufar Najib said...

itu syaitan dah didik nafsu die kaw2 sampai nak pose pun x mampu.nauzubillah.. :)

Noor said...

sama la smlm..kerja truk sangat ke?tgk kt tmpat kja ni ada org mkn dpan bgsa lain plak tu..dah lewat petang pun..bnyk Noor jumpa org mcm tu.ada yang merokok lg.

Hati Ku Terusik said...

huhu..teruk betol lelaki itu...
moga berubah sblm terlmbt..
jatuh saham lelaki kalo cenggitu...hukhuk

Nor Zilla Sensei said...

itu la pasal

Nor Zilla Sensei said...

eeee...wak jatuh kaum bangsa kita je makan depan bangsa orang lain

Nor Zilla Sensei said...

ahaha..kalu awk tak cengitu tak jatuh la saham awk, jatuh saham dia je..

tirahzairi said...

hhaha...jaga2...kena intai lelaki kot2 bukak periuk..hihi

::BudakaCamaTa:: said...

saya kerja berdepan dgn kfc...slalu nampak kaum lelaki beli kfc tengah hari buta...tp sy just pk myb beli utk anak2 dorang kot..haha...Wallahualam...Tapi seriusly buat malu org Islam aje sape yg tak reti nak pose then makan dpn khalayak ramai...:)

Yaya Azura aka Naz Azra said...

haih..
dah besar panjang pun nak menipu diri sendiri..tak de untung pun..tuhan tau...

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

kite pernah dua,tiga kali nampak juga lelaki x pose..mmg x senonoh betul! kalau pose pun x blh buat mmg x blh jd imam utk bakal isteri ler!

Nor Zilla Sensei said...

ida:nak cari calon selidik dulu la camtu.ekeke

wawasan said...

selamat hariraya idul fitri
mohon ma;af lahir batin