Ads 468x60px

Sunday, May 20, 2012

PESTA CANDAT SOTONG, PULAU REDANG

Ting tong, ting tong... perhatian semua, di sini saya ingin menguar-uar(betul ke..??) kan kepada sesiapa yang berminat untuk mencandat sotong, di tempat peranginan Pulau Redang Terengganu ada menyediakan perkhidmatan ini.... sekarang ni tak tahu ada offer lagi ke tidak..hehehe

Kalau tak nak candat sotong pun tak ape, anda boleh la menghabiskan masa di sana dengan aktiviti aktiviti yang lain yang lagi best. Pernah kah anda sampai ke pulau ini??. sebab nya aku tak pernah..heh.bukan main lagi promote..hmm kepada sesiapa yang pernah sampai di Pulau ini boleh la kongsikan pengalaman anda di sini.. sharing is caring...tak gitu??


Sesiapa berminat nak bercuti di pulau ini boleh la contact number di atas


Ni antara aktiviti yang disediakan di sana, menarik kan.?? bestnya kalau dapat pergi ni.

Untuk sampai kesana, anda perlu la menaiki bot ini di jetty Merang, Terengganu.


Jetty Pulau Redang..




Penginapan Chalet yang selesa

Mereka yang sukakan aktiviti lasak seperti jungle trekking turut disediakan..hmm nampak menarik kn?? 


BBQ Bay pun turut disediakan..


Mereka yang berminat boleh la melancong di Pulau Redang. Bukan pada Pesta Candat Sotong sebenarnya.hehehe.. Just nak memperkenalkan tempat yang menarik untuk korang bercuti. Even korang semua da tahu lebih banyak dari aku pasal Pulau ni tak ape la, aku cuma nak share tempat yang menarik ini sahaja.Tak rugi tau pergi sana. aku pun teringin jugak nak pergi Pulau ni walaupun ini tempat negeri aku sendiri..cuma aku tak berpeluang je lagi nak pergi sana..... heh.









12 bakal falsafah:

[PCL] said...

halamak..bestnyerr !! bila la pcl nk bawa famili ke sana..

Mr. Doctor said...

x pernah g candat sotong.. best ker?

Nor Zilla said...

memang best.. saya pun tak berpeluang lagi g sana.hehehe

Nor Zilla said...

uik.. candat sotong mmg best la..nak2 dapat sotong yang besar, memang puas hati la.

Romeo Laut said...

ni promote candat sotong ni, awak tau tak mencandat? hahahah. errr.. kalau nak mencandat awek boleh ke? hahahahhaahhahaha..

Nor Zilla said...

hahaha.. mencandat kita tahu la, tapi nak mencandat tu xtahu.huhu

penyuluh perikanan said...

wah ini sangat sempurna sekali, ada air, ada kapal, ada pasir, dan perumahan bentuk filla yang strategis, semua dirancang untuk saya...hehhehe...apalagi disitu bisa mancing, dan ternak besar, sungguh menjadi indah untuk berduaan di sana...hehehe...sangat nikmat..
Okey sobat, sangat keren, bagus, menarik, dan postingan yang manis
terima kasih...tunggu saya ke sana..okey
terima kasih

piko pink said...

ambe taw negeri ambe memang comel..hehe

Nor Zilla Sensei said...

piko: mmg doh.hehe

piko pink said...

tggu ambe kt ganu...2 mggu lagi balik..hehe

Nor Zilla Sensei said...

lambatnye balik, orang sibuk nak sambut raya doh. huhuhu

hainom OKje said...

Bestnya .... tak pernah gi sini....bilalah nak jejak kaki kat sini ek!!!