Ads 468x60px

Monday, May 28, 2012

MY PROFIL BACKUP NEXT TOP BLOGGER 2


Firstly, a lot thanks 2 my dear sister Ieyna Nasir sebab tersangat la rajin buat entry back up pasal kiter.. ececeh..maluuuu..hehe. Kiter bangga sangat dengan adik sebab secara tak langsung mempromoted belog kita jugak...heh

Nak tahu ni la yang di conclusion kan oleh adik Ieyna ni pasal kiter.. memang la belog kita paling simple sebab tu tak menang header paling gempak oleh Awie Omar...sob sob sob...kiter low profile je si adik manis..



Click gambar untuk tumbesaran..

Yang ayat kiter paling tak tahan, dia ingat sebaya dia, maknanyer kiter ni tua da la..hukhukhuk...memang dah berumur la cik Zilla wea.perasan nak muda lagi.. tapi kiter paling suka baca ayat last 2..hihihi..

Actually kiter nak mintak maaf sebab terlambat la nak memperkenalkan belog back up kita dalam segmen NEXT TOP BLOGGER 2 ni. Pape pun kiter nak jugak memperkenalkan kawan belog kita ni. even tak terpilih imuniti ni pun tak ape la, janji kiter nak memperkenalkan si adik manis kita ni.

Ni hah belog dia, cantik jugak la header dia dari header aku ni ok..ko hade???



Sambil2 gogeh belog dier,( usaha gigihnya kiter okayy...hihihi).  Rupanya dia pun nak jadi macam kiter jugak seorang kontraktor..go go baby.. chaiyook. Sekarang ni adik Ieyna ni masih lagi seorang student di UITM Iskandar perak,... eh2 ramai tau ex kawan2 kita dari sana. memang gempak la tempat Iskandar nie. Hah, untuk pengetahuan dia juga baru je menyertai dunia blogging ni. so jom kita pakat serang belog dia.hihihi. 


                                    Tengok tu, ceria jer si Ieyna nie..sorry tersnap this picture..hehe



Sambil sambil tu boleh la jenguk fesbuk dia jugak, tak kurang hebat nya komen2 yang dia dapat....

Semoga dapat merapatkan lagi siraturrahim antara kita dan blogger yang lain..









6 bakal falsafah:

IEYNA NASIR said...

:)hehehe

Fiza Suhaimi said...

Wahh, bestnya.. ^_^

Nor Zilla said...

ieyna: tak lama lagi boleh jadi junior kiter la.hehe

[PCL] said...

hoorey...hoorey..salam geng NTB2..

Nor Zilla said...

salam jugak untuk PCL

NisaAdnan said...

good luck dear :')