Ads 468x60px

Thursday, December 15, 2011

Pagi Dini hari yang menyeramkan....

Salam Semua....

Pagi td da sarapan mi goreng, tok(nenek) yang masak kan.. sy just makan jer, pg ni malas plak nak masak.huhuhu. sy dah makan, anda semua dah?.. 

Ok, ni nak citer la, pasal tajuk entry 2, kul 8.15 td da bertolak dr rumah, sampai je office sy bukak gate n pintu semua. Tiba2 masuk je badan sy rasa seram semacam, dalam suasana yang amat gelap gelita sy pom cepat2 pegi bukak lampu. Ok, fine rasa lega cikit.

Sampai je akak sorang nie(nama dia kak Zetty) yang baru balik dari bercuti terus datang menyerbu sy dan berkongsi cerita nya. nak tahu apa yang di kongsi kan nya,dia cakap umah BOS sy sunyi sepi xde orang,gate terkunci, umah pom seram semacam...apa lagi yang terlintas di fikiranku terus je sy anggap BOS saya da cabut lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..alamak..

Patut sy rasa seram semacam jer, rupanya sy dapat berita mengejutkan... oooh tidak, mana saya mau lari, dengan orang akan datang mencari BOS, adakah  'Abg Long"(Aaron Aziz dalam citer KL gangster)  (promote cikit) nak datang..Oh tidak... Tapi kalu dia datang sy nak amik tandatangan dia dulu, br saya cabut lariiiiiii.kahkahkah.

Apa la nasib....

~~Sekiannn...


0 bakal falsafah: