Ads 468x60px

Tuesday, December 20, 2011

SHOPPING LAST OF THE YEAR...2011

Tahun 2011 bakal melabuhkan tirai tak lama lagi, jadi apa azam korang untuk tahun baru 2012 nanti? sudah kah anda mencapai cita2 korang pada tahun 2011 ini? saya dah, anda pula?

Last hujung2 tahun ini, ap I nak buat ea, aha, I nak shopping habis2!!!!yeahhh..bukan apa, mmg la shopping 2 xpenting dan menghabiskan duit tapi sekadar melepaskan boring dan tension, almaklum la orang macam saya kalu nak menghabiskan masa dan aktiviti adalah dengan bershopping je kejenyer. Mana sasaran saya untuk shopping ni ea..hmmmm.

korang ada idea mana tempat best nak pegi? saya suka kn kasut, tiap kali pegi mall mesti tuju tempat kasut dulu, gila tahap gaban I dekat kasut(padahal xde stock pom)hahaha. sebenarnya kalu pegi pom I tengok jer, xbeli pape pom, janji puas hati tengok kasut..LOL:-). Jadi habiskan hujung minggu anda dengan aktiviti berfaedah yer(depend pada seseorang 2 nak buat apa).





0 bakal falsafah: