Ads 468x60px

Thursday, December 29, 2011

PENCARIAN BLOGGER AKTIF OLEH Mialiana.com
Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011

Selamat datang kawan2, ok ari nie sy nak join segmen MIALIANA dan nak ajak kawan2 join segmen ini juga, tak rugi tau, secara tak langsung boleh promote kan belog anda jugak. Untuk penyertaan boleh la KELIK SINI untuk mengetahui dengan lebih lanjut. Caranya mudah aje, ok 1st  

Korang kopipes la coding kat atas ni DI SINI


Syarat-Syarat penyertaan nya adalah sangat mudah:


1. Terbuka kepada semua blogger
2. Buat entri bertajuk Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.Com
3. Sila copy coding segmen ini..DI SINI
4. War-warkan tentang penyertaan anda kepada pegunjung-pengunjung blog anda
5. Blog anda wajib ada shoutbox a.k.a kotak menjerit supaya senang nak tinggalkan jejak
6. Anda mestilah seorang yang selalu update blog dan yang rajin blogwalking
7. Setelah siap, letakkan URL entri anda ini dalam ruangan komen DI SINI



MASIH BELUM TERLAMBAT LG TAU NAK JOIN..SILA-SILALAH




Selamat maju jaya...

10 bakal falsafah:

Faridzul Abd Rahim said...

apa hadiahnya?

Mia Liana said...

Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-85 yang join... :)

Mia Liana said...

faridzul abd rahman : ini bukannya contest. hanya segmen sahaja :)

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini & follow .. =)

r-5 said...

halamak tak berapa nak aktif la blogging ni.. tak layak asenye nak masuk.. huhu.. :P btw semoga awak berjaya dalam contest ni! hehhe

Nor Zilla said...

r-5, bukan xaktif cuma xsempat nak update.bz.hehe.. r-5 kna slu jnguk, br kita rajin mgupdate tau.

Anonymous said...

[url=http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#txssd]buy viagra[/url] - viagra online , http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#rnpcj buy cheap viagra

Anonymous said...

[url=http://buycialispremiumpharmacy.com/#miykk]buy cialis online[/url] - buy cialis , http://buycialispremiumpharmacy.com/#wklcc generic cialis

Anonymous said...

[url=http://viagraboutiqueone.com/#znkym]viagra online[/url] - cheap viagra online , http://viagraboutiqueone.com/#kuukd cheap generic viagra

Anonymous said...

[url=http://buyonlineaccutanenow.com/#fcdym]accutane 20 mg[/url] - cheap accutane online , http://buyonlineaccutanenow.com/#wnlcb buy accutane