Ads 468x60px

Thursday, March 22, 2012

MANGSA CULIK..PERKARA MEMALUKAN YANG TAK BERAPA NAK MALU..

Kepada semua rakyat Malaysia, saya yang merupakan warga prihatin untuk mangsa mangsa penculikan ni, ingin memohon maaf bagi pihak adik Siti Nor Fathihah yang dilaporkan hilang beberapa hari lepas... asal aku mintak maaf plak?? ngeee

Sebenarnya beliau melarikan diri mengikut kekasih beliau. ```alahai aku plak yang rasa malu.````. kerana aku pernah mengeluarkan entry pasal beliau, siap aku pampang gambar besar gedabak lagi kat blog aku.. disini haishhh malunya..hmm. 

Ada ke patut budak ni buat perkara senang camtu, padahal satu Malaysia ambik berat pasal kamu, haishhh..hmm. Pikir la mak ayah, macam mana diorang nak menghadapi "kemaluan" ni. haishhh. Kesian mak bapak ko.

Tak apa la, mungkin budak ni tak tahu kot, yang semua orang prihatin dan bimbangkan dia...Bimbang ker??? ('."). haishhh.. Pendek kata semua orang cuba sedaya upaya nak selamatkan dia, di paper, muka buku, blog2, radio dan tv semuanya iklan pasal awak adik oiii..haishhh.

Tak apala, diharap kepada budak remaja di luar sana jangan ikut seperti adik Fatihah ini yer, kalau ye pun nak lari ikut kekasih, tunggu la habis belajar lepas tu kawin terus..haishhhh..


8 bakal falsafah:

Hafiz said...

haha

Nor Zilla said...

itula kenyataan hafiz.. gelak gelak jugak

my eyes for shine said...

haha . klako plk ngn bdk2x skrg . plek2x jek .

Nor Zilla said...

2 la pasal... macam2 hal la. pening den

zera eira said...

wahhhh, macam na sepak muka dia. hehe. gurau2. dia ta tawu ke seantero malaya ni risau kan dia? hmmmm. malu parents dia.

Nor Zilla said...

agak nya dia memang xth, tp mak ayah diorang da th.. mmg malu..ngn kita pom rase malu.hmm

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

zaman skang, lain dr zaman dulu. huhu

Nor Zilla said...

masalah nya qilah, budak lagi 2.da pandai da lari2 ngn boipren ni..haishh