Ads 468x60px

Wednesday, October 31, 2012

Blogger Zack Zukhairi nak bunuh kucing?



Salam semua..minta maaf setelah sekian lama menyepi lagi...
bukan ape, walaupun masih dalam mood raya lagi dan pastinye hari tu,
aku sibuk pergi korban lembu.
atas permintaan ramai, aku kena la tolong.
jadi tak sempat nak update sebab aku gigih pergi kejar lembu.
dia main kejar mengejar plak dengan aku noks. eh cilak betul..
jadi tak sempat la aku nak menaip entry sebab lembu tu punya pasal la..
mintak ampun yer..

*****
Mukaddimah da habis, ceritanye yang sebenar nak bagitahu adela
kisah yang mamat sorang ni..
setelah sekian lama menyepi dan menghilangkan diri akhirnye muncul jua.
sape tak kenal dengan mamat ni ZACK ZUKHAIRI 
yang selalu mencetuskan konspirasi dan kontoversi setiap kali entrynye dikeluarkan.

sape tak kenal aih mamat ni...hempuk kan!!hehe

aku ni duk menunggu nak tumbuh da janggut aku(aku ade janggut ke)
setelah sibuk duk melayan fesbuk tadi ade la ternampak post dari beliau tentang entry baru nye.
mak aih, aku rase nak campak je keyboard dan pc aku ni setelah bace entry beliau.
aku sangka kan sebab ape la beliau menghilangkan diri..
rupanye ade kisah di sebalik persembunyian mamat ni.

papepun kisah mamat ni ape sebab dia hilangkan diri tak tahu la betul ke tidak.
anyway dia muncul jua. Terima kasih la sebab tidak menghampakan rakan2 blogger beliau yang lain
yang tak jemu2 duk pujuk beliau muncul kembali..finally!!




ok tak nak cakap banyak..nak masak daging plak, tak tahu menu ape da nak buat ni...
habis menu da aku masak daging ni..any ideas??






31 bakal falsafah:

sukakartun said...

hehe saya pon baru aja baca entri baru dia..best!!
hah fevret food saya daging masak blackpepper..

jom baca entri baru saya..
http://sukakartun23.blogspot.com/2012/10/kisah-cinta-si-gadis-u.html

hazwan hairy said...

untung bila femes semua org ingt..muakakka

Sue-Rya Qistina said...

daging masak blackpepper, masak kicap, masak lemak, masak kari, masak asam pedas, masak tomyam...bla bla bla. bnyk sgt masakan ni. hahahaha

Cikgu Ma said...

jgn la hempuk memang x kenal ^_^

Jna marcello said...

BARU RINI NA TAW TGK ZACK NYE BLOG TU ;))

#PASAL DAGING TU MASAK LAA DANGING BLACKPAPER SEDAP!!~

hainom OKje said...

Ha..ha... Ziela, sori le OKje memang tak kenal blogger tu...maklum le baru dalam dunia blogging ni...

Dah kering idea ke nak masak daging tu? Masak hitam? OK ke?

Hazmin Hamudin said...

Tak kenal pun dia ni.. Lalala

Kesuma Angsana said...

menarik ni

Wak Gelas™ said...

wak ingatkan ko nak masak daging kucing tadi noks.. kehhh, wak gurau2 jeeer

CikNana said...

masak daging nyaman nyaman ah..hehe

Donny Ien said...

welcome back untuk beliau.. apa la sebabnya dia menghilang ya

MéuzAngelo™ XXIII said...

malas nak baca blog dia.. sapekah dia? haha [Gulai Tempoyak Ikan Patin]

Syaifuddin Alias said...

amboi ..zack zukhairi ni orang femes kat dunia blog tau .. dia ni tumpu pada kerjaya ..blog kadang2 ..tapi sekali dia berblog perghh ..meletup derr

tirahzairi said...

ewahhh siap buat entry utk die...sweet taw zilla...hii

al_hakim said...

masak daging kucing je la cam gitu..

.::: Princess MOMOY :::. said...

errkk...memang tak kenal dia. adoiii....sila hempuk saya dengan penuh kasih sayang

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh.....bestnya blog dia
lawak ada
hehe...thx dear zilla

Lady said...

sape die ek ? xkenal pun, jgn hempuk2. btw singgah

Si Matatajam said...

Alamak lari nak kena hempuk lps ni. Ha ha...

boni kacak said...

wah.. nak try terjah la ni...

dya bunga said...

sape erk?ni yg nk kne terjah ni..hhihi

kiera'sakura said...

buat daging masak malabary...

Encik H said...

lapar..ada masak daging lebih tak?

p/s: muhun jangan offer daging kucing ►_◄

Nizam Ijam said...

dia tu giler...hahaha nak gaduh dengan kucing..haha

saya dah update
selamat hari raya aidiladha :)

kura said...

awwww! jak juhaiiriii <3 ngahaha

dEdEQ dE wIshEs said...

DEQ XPENAH KENAL BLOGGER NI .. HIKHIK ..

Anonymous said...

[url=http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#rgvcx]buy viagra online[/url] - buy viagra online , http://buyviagrapremiumpharmacy.com/#xickm generic viagra

Anonymous said...

[url=http://buycialispremiumpharmacy.com/#sbpmh]buy cheap cialis[/url] - generic cialis , http://buycialispremiumpharmacy.com/#lkwxv buy cialis

Anonymous said...

http://www.msn.com/ - [url=http://www.msn.com/]msn[/url] msn
msn

Anonymous said...

[url=http://viagraboutiqueone.com/#oujxt]viagra 150 mg[/url] - viagra 25 mg , http://viagraboutiqueone.com/#ygvgm viagra 200 mg

Anonymous said...

[url=http://buyonlineaccutaneone.com/#vqxnb]accutane cost[/url] - generic accutane , http://buyonlineaccutaneone.com/#ookqz accutane online