Ads 468x60px

Monday, October 15, 2012

Pageview telah berubah!!??





Pagi ni buka belog aku, tengok tengok pageview aku...mak ai, 3 pageviews jer?? 
ape kah yang terjadi ni? 
Ade perubahan kah?



Punya la tengok dekat setting kot kot  ade yang tak kena
muka dah cuak ni...
ape nak buat??

punya la susah nak kumpulkan bloggers nak view kita punya belog ni
susahnye jangan cakap la, usaha titik peluh selama ni..

akhirnye terbuka belog abg Hasrul Hassan
tak sangka beliau pun alami nasib yang sama..
dan ramai lagi alami nasib sama..

korang cuba check belog korang
sama ke terjadi dengan belog aku ni.?

fenomena apakah yang berlaku ni???




50 bakal falsafah:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

sama gak.. page view hanya dua angka je

Hazwani Harun said...

Fenomena yg mengejutkn semua blogger..hihi..

dayteenlea said...

RILEKS
SEMUA KENA

TERMASUK SAYA

Niswatus Solikah Samik said...

haha! fenomena pelik aneh! saya punya pon sama.. sistem diorang tgh problem kot.. kan?

padlie said...

dari 130k, jadi 10 je... makin kurang semangat berblog huhuhu

Sue-Rya Qistina said...

sama jugak ngan saya sis.
sakit je hati. huhuhu :(

[PCL] said...

blog sy pun sama gak Zeila...hurmm, wait n see.

Kesuma Angsana said...

KA pown nak nangis dah ni!

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

Hehe, harinie byk post ttg tajuk yg sme

abg cik said...

abg cik langsung tak de page view

Jna marcello said...

alamak saya sampai hari ni xfaham nak tgk smua tu ;)) kalau bole awk xplain kat sy tu tok ape awk?

hainom OKje said...

Zilla..... bis tu nak buat camne... sabau aje le...nasib badan...diaorg punya web.... tak boleh nak kata apa.... bukan dah ok balik ke?

Azriff Aziz said...

dah okay dah kot. my blog is okay. hihihi

Nor Zilla Sensei said...

hahaha..dengan berbesar hati blog saya pun da ok..heheehe
korang da ok belum?

Momo said...

hahaha..okla 3 ... aku ni 0..apa pun tak boleh...dah ok blik dah sekarang..

Nor Zilla Sensei said...

bertuah abg cik xde pageview.haha

Nor Zilla Sensei said...

cmne nak explain ea.. kena face to face ni.skrg jugak sy cal jna.ahaha

Nor Zilla Sensei said...

dah ok sis.. nasib baik sis punya xde pageview.klu tak memberontak jugak.ehehe

Nor Zilla Sensei said...

sabar KA, dah ok da pun ni. nt mesti ok tu

Nor Zilla Sensei said...

dah ok PCL.. blog da ok lum? cuba cek

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy pun sama dear
pepagi buka nak tgk status dah jadi mcm tu
then dekat popular post x ada
semua hilang

Nor Zilla Sensei said...

hehe..dia nak gertak blogger sikit ni

Nor Zilla Sensei said...

dia main2 ngn kita lor.huhu

Nor Zilla Sensei said...

acah je tu..haha..nasib baik da ok

Sue PeLik said...

aah pagi tadi negok. alamak. asal jadi cm neh? tapi ntah kenapa laa saya tak pernah kisah. hehehe. mungkin buta blog lagi kot huhuhu

Nor Zilla Sensei said...

kita sama la.hehe. nasib baik da ok

Nor Zilla Sensei said...

macam mane bole problem tu. nasib baik kembali jernih :-)

Nor Zilla Sensei said...

kak sue, blog da ok..dia main2 tu..sabau jela.haha

Nor Zilla Sensei said...

mane tak, terkejut kot semua hilang.haha

Nor Zilla Sensei said...

aah da ok ni.. nasib baik la :-)

Nor Zilla Sensei said...

hehe.. saje je tu.nasib mood berblog ade balik.

Tihara said...

dia kena angin pasang surut tu..huhu :)

PotiaCasaDelarossa said...

Ops!!!! Ye ke smua ini terjadi... Tak cek LG ni... Nak cek jap

CikNana said...

bagus lagi 3,saya td 1 je.hahaha.btw,sy follow sini

PotiaCasaDelarossa said...

Owh... Ye lah dah cek... 374 page view... Penurunan menjunam...

NurAisyah said...

sabarlah sis .. nanti mesti berpuluh-2 ketul manusia visit ur blog ^^

piko ija said...

nie fenomena bse..hehehe

PotiaCasaDelarossa said...

dah cek semua baCK TO NORMAL......

IRWAN RASID said...

x pe, janji usaha.. kdg2 byk org masuk ke blog, tp hanya beberapa org je yg baca.

boni kacak said...

Alhamdulillah..dah setel da.. da kembali pulih..hehehe..namo risau lagi tau awak..

Jna marcello said...

alaaa seriouslaaaaaaaaa

Cikgu Ma said...

ooo..baru tau fenomena ni....

tapi blog akak ok lagi setakat ni...

Yaya Azura said...

owh..akak ketinggalan masalah nie
hahah

fandyz said...

Salam, tulah kawan pun terkezut gak tgk pageview kosong... nasib baik dia masukkan balik.. hehe ade maintenence kot.. :)

hainom OKje said...

Hai Zilla....bz ke....

hainom OKje said...

Eh.... OKje dah tersenarai le.... Pergh to 10 tu....suam-suam kuku he...he...

TiranaAduka said...

dah ok dah sekarang.

abg cik said...

shout box down la zilla , abg cik kasi sunsilk satu

kiera'sakura said...

mujur saya jenis malas ambik tau pasal dia. janji tetap boleh bukak belog klu tak boleh tue yang meroyan haahahahaha

Ika said...

tau x pe. dah tukar plak kan.