Ads 468x60px

Tuesday, October 9, 2012

My Lover's


Tajuk kat atas tak de kena mengena dengan hal peribadi yer :-)
Sebenarnye bila melihat pada blog sis Hainum Okje ni,
dia ade citer pasal anugerah top commentors dia.
dan aku pun tercalon kat dalam tu, tapi kategori suam suam kuku jela.hehehe.
maklumla baru berjumpa dengan blog beliau(bukan dengan tuan blog ea)
entah bila dapat berjumpa dengan sis ni.

jadi aku pun tertarik la nak buat jugak top commentors ni.
bukan ape nak hargaila mereka yang sudi datang ke blog sambil mengomel kat sini

google punya google jumpa la yang macam ni.
nak yang bese bese je.
yang macam sis tu macam rumit cikit nak buat.
terima kasih kat sumber saya iaitu Abang hanif :-)
yang mengajar buat tutorial ni

so aku pun gigih la buat tutorial ni kat sini
sebab aku nak tukarkan link widget kat dalam tu
supaya terus link kat blog aku..hehehe.
abg hanif jangan marah yer.

macam ni la rupa dia

haa gedabak besar aku tepek kat sini kan,
supaya korang tahu siapa yang aku sayang kat dalam blog ni.hehe.
yang lain pun sayang jugak, aku selalu jugak singgah kat blog selain dari nama kat atas tu.
aku support semua rakan blogger aku tau

nama aku memang tak asing kat dalam tu,
sebabnye setiap yang di komen pasti akan di balas(promote baik cikit)hahaha
tapi banyak plak name aku, mungkin guna nama yang berlainan kot...
tak sangka plak En Segala menggungguli carta top commentor ni.. thanks for your support ye :-)

mungkin nanti ade rakan baru yang sudi support dan mungkin carta akan bertukar..
siapa yang tahu kan.?


Hugs korang semua macam kerang busuk T_T





48 bakal falsafah:

dayteenlea said...

dulu penah wt widget ni. hehehe

Jna marcello said...

mcm xde jee name sy jd lover ;'(
hahaha gurau je ;))

hazwan hairy said...

msih belum dlm senrai..cpt2..haha

Sue-Rya Qistina said...

wah...terpampang nama saya di situ la. hehehehehe. kita kena support each other kan. syg dia ketat2. hehehe :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahh...kesayangan dear zilla nih

hainom OKje said...

Zilla..... OKje langsung tak tersenarai....he..he.. ni bukan suam-suam kuku lagi tak de kuku langsung! tapi nasib jugak masuk entri...

Kira terrer le tu Zilla dpt google tepek cam tu..... OKje buat link nama tu pun baru tau...ha..ha... ...

Kalau cam ni nak kena godek entri lama ni...komen...byk2

Nor Zilla Sensei said...

dulu? skrg da tak buat ea

Nor Zilla Sensei said...

Jna, akan menyusul kemudian..anda dalam list simpanan.hehe

Nor Zilla Sensei said...

HH, cepat la cikit..tgu awak masuk list ni.haha

Nor Zilla Sensei said...

hehe..thanks kak sue support kita.
kita support kak sue jugak :-)

Nor Zilla Sensei said...

Momoy: nanti akn muncul turn momoy plak ea. kita tunggu.hehe

Nor Zilla Sensei said...

wah,sis..sila2 komen banyak2.hehe
sis ade tu, tak masuk list lagi je. kita support sis Okje k :-)

Rtp Farra Arisha said...

they're all lucky to be your lovers! well, keep blogging, sweetie. :)

Kesuma Angsana said...

semua terbaik tu

Nor Zilla Sensei said...

hehehe.. tu la..semuanye otai2 blog :-)

Nor Zilla Sensei said...

wow..thank you dear :-)

dEdEQ dE wIshEs said...

EH .. KITE XDO PUN .. SOBSOB .. YEAH .. NAK USAHA GIGIH .. HEHE

Nor Zilla Sensei said...

hehe..kena usaha lebih lagi dedeq. mungkin akan tersenarai nanti. :-).. support dedeq jugak

boni kacak said...

pergh..macam mana saya nak kejar tu? dah beratus2 dah tu..hahaha

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cik blom tersenarai sebab cik baru jumpe blog ne.tu pon dari plog sis okje..heheheeeee.btw salam kenal ek..cik dah follow awak..
ehhh...mcm mane nak buat mende tu?ajarrr cik..bleh tak..

http://azlyiejah.blogspot.com

shinji izac said...

pasni aku nk kalahkan Encik segalanya... nk spam komen je.. leh? hihihi

Hanif Idrus said...

Aku kena usaha lebih gigih lagi ini.....hehehehhhee

skulluv said...

kenapa nama aku takde tu? ishh..

:)

Asep Haryono said...

Assalamualaikum Wr Wb,
My name is Asep Haryono, I am from Indonesia. I came across your blog from MOMOY, and I have read some of your awesome stories. I followed your blog already. Hope to be here again tomorrow Insya Allah. Wassalamualaikum Wr wb.

Ikhlas tapi Jauh
Asep Haryono

Syaifuddin Alias said...

saya support apa je awak buat ..
majukan blog untuk diri , keluarga dan semua

new hope said...

salam,

u syg derang jge?

KLIK perangai teruk lemah komunikasi dan minta gaji banyak punca xdapat kerja

Nor Zilla Sensei said...

hahaha..Boni teruskan usaha ye.

Nor Zilla Sensei said...

xpe cik, terima kasih folow saya..support each other ea.
nak buat tu pergi link ni k

http://norzillasensei.com/2012/10/tutorial-membuat-top-commentors-widget.html

Nor Zilla Sensei said...

haha. jangan macam tu. kena berebut dengan adil la.:-)
teruskan komen ea.hihi

Nor Zilla Sensei said...

abg hanif kena usaha banyak.. sy pun kena usha bnyak jugak kt blog abg hanif.hehe

Nor Zilla Sensei said...

baru muncul..camne nak ade :-)

Nor Zilla Sensei said...

waalaikummussalam.. thanks followed me.

Nor Zilla Sensei said...

wah,,ni semangat nak berblog ni..thanks yer :-)

Nor Zilla Sensei said...

wslm..of course la, sayang sebagai rakan blog.hehe

Mia Liana said...

wahhhhh ada juga kak mia dalam ni... terima kasih ya zilla..

p/s: psssttt ok guna kolagen tu. sesuai dan dah ada perubahan positif. ;)

Nor Zilla Sensei said...

hehe..kak mia mmg tak tertinggal la.
ok ea.. nanti tunjuk yg perubahan tu tau. nak guna jugak ni.hehe

kiera'sakura said...

wahhhh nak jugak la try buat menda nie... jap2 lelaju gi entry lagi satu hihihih

Nor Zilla Sensei said...

try la kiera..tapi banyak lg la widget dia ni yg macam2 bentuk.

kiera'sakura said...

yeke x masuk ke blog awak nie? tp sy tak usik pape pun kt situ. cuma tukar url blog sy tue jer huuuu

Che Rosliza Che mat said...

pasni...selalu datang komen sini kikiki

kiera'sakura said...

maaf tau bukan niat saya nak hide kan url awal. betol xde niat maaf sangat tau ;(

cHeRyNa PiReS said...

waaaahh....nak buat juga lah macam nieh! memang kena buat. wajib :)

Nor Zilla Sensei said...

xpe kiera..dah setel.hehe

Nor Zilla Sensei said...

kak ros..jangan lupa selalu singgah ye..:-)

Nor Zilla Sensei said...

ok kiera..xde msalah la. :-)

Nor Zilla Sensei said...

nanti buat ea.senang ke nak terjah n komen diorang balik :-)

TiranaAduka said...

yg penting silaturahim dgn hati yg ikhlas

Anonymous said...

[url=http://aluejxfttk.com]DwTkThxvvErzgG[/url] - tMqmZNEahlGtU - http://iluubcb.com