Ads 468x60px

Wednesday, October 10, 2012

Heritage Store, Hanya RM30 dah boleh Shopping!!



Well, sebelum ni saya ade duk review pasal blog rakan2 jer kan. 
Dalam mase satu hari lebih kurang dari 20 buah blog disinggah. 
Bab kata, tak singgah tak sah hidup blog saya ni. 

So, hari ni ade kelainan cikit, seperti yang direquest oleh pihak tersebut,
sy bukan nak review pasal blog rakan2 k
tapi nak promote salah satu website shopping secara online terbesar kat Malaysia ni iaitu.


Bole klik banner jugak untuk shopping

So, hal2 makan minum saya rela diketepikan.
sanggup dan rela kebulur demi mempromote website ini.
so korang kena terjah tau, supaya tak sia2 saya kebulur kat sini.
lagi buat saya sayang kat korang tau...ecece.

So saya nak eksplen cikit la pasal website ni.
www.myheritagestore.com adalah 1 rangkaian membeli-belah secara online, 
ia merupakan tawaran barangan pada harga yang sangat berpatutan,(murah tau)
Dan jangan risau, bila beli barang kat sini adalah tanpa kos penghantaran 
dan paling syok ia ada pemulangan barangan tertentu dalam tempoh 7 hari (mengikut terma dan syarat). 

Sebarang pertanyaan 
anda boleh like di fesbuk fanpage: http://www.facebook.com/myasianethnic

Saya dah terjah, anda?
saya tak paksa korang beli online ni, tapi sila la singgah untuk cuci mata dan kasi rambang mata
jangan sampai terbeliak biji mata hokey..hahaha


Ladies ape lagi, mulakan tugas anda untuk mencuci mata 
and for guys, anda bole jugak terjah
mane tahu bole bagi idea untuk kasi barangan istimewa untuk yang tersayang..kan..kan..
maklumla, girls suka hadiah accessory dan baju2 ni..hehehe






p/s:Tak sabar nak gunakan diskaun yang diberikan utk saya..hehe






46 bakal falsafah:

Detective Fiqa said...

wahh wahh. ade tuu .sabar jee

kiera'sakura said...

selalu takut nk beli online atau catalog nie takut barang yang dapat x sama mcm kita tgk wuuu..

*mekasih ye awak kerana memahami keadaan saya dibelog itu huuuu

hazwan hairy said...

wahhhh....hery slalu zalora ja..hehe

Nor Zilla Sensei said...

hehehe..jangan rambang mata ea.

Nor Zilla Sensei said...

xpe kiera, kalu takut nak beli dress kiera bole cuba beli accesorries or scarf yg menarik tu. :-)

xpe, sy sentiasa memahami orang lain.hehe

Nor Zilla Sensei said...

ha HH, kali ni nak promote yang lain selain zalora. baru banyak pilihan cikit. :-)

hainom OKje said...

Cik Sensei.... jangan lupa diskaun tu bagi dua ngan OKje...he...he..

Nor Zilla Sensei said...

heheehe..okje kena beli dulu baru bole bagi dua diskaun tu. :-)

Cikgu Ma said...

menarik nih ^_^

Asep Haryono said...

Wah kalaw saya order dari Indonesia tentu kena kos penghantaran donk. What kind of method of payment used by the website? I have paypal account after all. Tahniah

Dunia Wilma said...

Thanks for sharing Sis ^_^
Kejap lagi Wilma terjah blog tu ya...

Kesuma Angsana said...

ok tq share info yek

Azriff Aziz said...

wahhh... nice ni.. tengok2 je la dulu. hehe

Hazwani Harun said...

hehe..bakal terjah ni..

Nor Zilla Sensei said...

cuba la terjah cikgu ma

Nor Zilla Sensei said...

im not sure what kind requirement for other country..but u can ask trough their fanpage here:

http://www.facebook.com/myasianethnic

Nor Zilla Sensei said...

wilma jangan lupa terjah tau :-)

Nor Zilla Sensei said...

welcome :-)

Nor Zilla Sensei said...

xpe, tengok je..janji terjah :-)

Nor Zilla Sensei said...

terjah jangan tak terjah :-)

Si Matatajam said...

Free nnt bleh terjah...

Asep Haryono said...

Sure. I will do that. Thanks

Asep Haryono said...

Sure, I will do that. Thanks

hazanis said...

terus terjah..hehe

inche hlovate said...

amboi promote gitew..okay i dah tengok..nanti blik kerja baru kasi cuci ini mata

TiranaAduka said...

salam..
Thanks sudi kongsikan..:D

piko ija said...

shoping sokmo kje....:)

Hanif Idrus said...

Ingatkan for ladies ajer..nasib baik ajak guys sekali..hehehehe
Ok ler saya terjah!!!!!!!kikiki

shinji izac said...

haaaa.. sape kate girls je suka hadiah,baju2...
mandai ja...laki pun suka gakkk... duit je yg xde..haha~

Syaifuddin Alias said...

handal ni :D

cik azLyzah⊙.☉ said...

weeeeeeeeeeee..trima kasih dear..cik nak terjah lah ne^^

Nor Zilla Sensei said...

nanti terjah tau sis M :-)

Nor Zilla Sensei said...

wow..tq mekcah bg support.hehe

Nor Zilla Sensei said...

hehe..tolong pomote je. nanti tgk ea..cuci mata je xpe:-)

Nor Zilla Sensei said...

wslm.. welcome :-)

Nor Zilla Sensei said...

jeles la tuu..hahaa

Nor Zilla Sensei said...

hehe..utk wifey abg hanif jugak.. tq support

Nor Zilla Sensei said...

hahaha..dah klu suka terjah la. cuci mata.
nanti ade duit jangan xbeli plak..haha

Nor Zilla Sensei said...

ape yg handal en din oi...huhu

Nor Zilla Sensei said...

thanks support..terjah jgn xterjah.hehe

Dkna Abza said...

jangn lupa review blog dkna jugak yea :p

KorN said...

wahh.. soping ajer... mohon blanje korn boleh tak? hehehe

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

wah mcm besh je!!

Nor Zilla Sensei said...

InsyaAllah dkna

Nor Zilla Sensei said...

nak belanja korn kena ade org belanja kita dulu.hehe

Nor Zilla Sensei said...

twins..sila2 la terjah..ehehe