Ads 468x60px

Friday, January 6, 2012

As a CONTRACTOR... what should I do?

Dek kerana terlalu fokus pada kerja, NZS lupa nak bayar parking kete!! NZS da kena saman dengan MBSA.hahaha. detik paling masam berlaku bila mula2 kerja di tempat orang nie..hmmm. 

tapi apakan daya, parking free NZS belum setel lagi, dek krn department admin terlalu banyak keje,(bnyak la sgtkn) masih belum dapat free lg, kena la bayar jugak sehinggit ke dua hengget. duit dahal da pokai nie, nak letak sposen dua pom berkira.hahaha.

Sekadar hiasan

What should i do??  im become as a contractor, so banyak la ragam & masalah nak kena atasi, NZS terpaksa atasi kerenah2 client nie. kalu kata, marah, maki samun~~samun ker?-, caci, hemtam, suka duka semua 2 da bese bg NZS, nasib bek ad pengalaman cikit2 sebelum nie, boleh la cover mane2 client haprak 2. 

kalu jumpa lagi terer, kenyit mata je sebelah,haaa setel.hahaha. tapi 2 la nak kongsi, hidup ni macam2 dugaan, kalu nak rezeki halal, dengan susah la kita kena hadapi. kalu nak rezeki mudah, cara haram la hamik dia.Jadi mana satu nak?? 

sama-sama la kuat semangat kepada mereka yang berkerja di bawah arahan orang mcm NZS nie. Orang suh buat 2 buat nie, ikut jer, janji bukan di bwah keje kita, kalu rasa rajin n nak beramal 2 tolong2 la orang lain. ok.. renung2kan dan selamat beramal.


*selamat maju jaya* 

0 bakal falsafah: