Ads 468x60px

Monday, January 9, 2012

Giveaway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012



Selamat pagi korang semua, entry kali ni nak buat segmen kat atas ni la, sekadar suka2 nak join. x menang pom xpla.hehe. So nak ajak la korang join, xrugi tau. Segmen ni boleh cari kat Abg Muaz belog

Da join segmen nie, dapat giveway yang menarik lagi, apa dia ea?? jom kita geledah.

Giveway dia di sponsor sepenuhnya oleh pihak Nuffnang tau iaitu satu tiket wayang percuma di Cathay e@curve dan juga dapat makan percuma. Ada banyak lagi la yang Si abg Muaz ni nak bg, kalu dia tak kedekut la.hahaha.

Hmmm,sy rasa macam hujung minggu ni nak pegi tengok citer Contraband nie la, harap2 dapat la hadiah nie, mintak tolong ea abg Muaz.pleaseeee.hihihi.ok, meh cini nak review cikit citer nie, Contraband ni sebenarnya filem yang akn muncul pada tahun 2012 kalu xsilap 2 @ 3hr lagi akan kuo cite ni kat pawagan, dan ia merupakan American action thriller yang diarahkan oleh Baltasar Korm├íkur, dan pelakon utamanya ialah  Mark Wahlberg dan Kate Beckinsale

ok, 2 jela yang boleh sy preview kot.hehehe.. harap2 korang semua pom berminat untuk join ea, dan saya nak pergi tonton wayang dengan mereka la, Mialiana , Mirul , BR sesaje tag awk semua supaya boleh join ea kalu ada masa.

ok harap2 dapat menang la.. selamat berjaya jugak untuk korang semua.






3 bakal falsafah:

Muaz Faris said...

terima kasih kerana sudi join.. terharu gak sebenar nya.

erkkk, abang muaz.. segan la..

semoga berjaya.

zila said...

sama2,,pgil abg muaz la.hahaha.

Mia Liana said...

sorry ya.. akak tak sempat nak join masa tu....