Ads 468x60px

Monday, April 2, 2012

Segmen : Comelnya Doodle


Ok la, kali ni aku nak join lagi segmen si Fizz ni, oleh sebab aku telah di tag oleh twin blogger aku, so aku join la. tak dapat doodle ni pom tak pela, sebab segmen sebelum aku pom tak dapat kot.hahaha. 

Nor Zilla Sensei
Purple

kepada sesiapa nak join boleh la singgah dekat SINI

Peraturannya pom mudah sekali.
1) Buat Entry bertajuk Segmen : Comelnya Doodle
2) Tempek banner atas tue dalam entry korang.
3). Sertakan Nama dan warna untuk doodle korang tue nanti.
4). Tag 2 orang kawan blogger yang lain okay.
5) Seperti biasa tinggalkan link anda di ruangan ini

tagged:



5 bakal falsafah:

Hafizzi Aziz said...

Tahniah. Nie doodlenya.

http://2.bp.blogspot.com/-JN1ZhWbNkjk/T3nCPee0P5I/AAAAAAAAHM8/2iWHSoUN2tE/s1600/Nor+Zilla.png

Nor Zilla said...

wauuu...suka nya..terima kasih hafiz.hehe

aalia shahira said...

la,sama rupanya.haha,mmg kembar betol :D

deno said...

salam perkenalan... deno datang dari blog apit dan folow sini...!! :)

Nor Zilla said...

salam deno.. thanks