Ads 468x60px

Sunday, July 8, 2012

" CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY"

Wah terujanya saya nak mengikuti segmen Hazwan Hairi nih. Orangnye sempoi jer...............(saya tipu..lalala)..hihihi

Kali ini memang menarik perhatian saya nak join, sebab banyak hadiah hadiah yang menarik di tawarkan oleh si Hazwan ni...

Setakat ni tak pernah lagi saya tengok orang buat segmen kasi hadiah sijil penyertaan tau..tau...tau.

dok caye?? tengok ni..

contoh sijil k..

dan ade lagi hadiah yang di tawarkan yang tak kurang hebatnyer..hohoho.
So jom sama sama join segmen ini..


Klik banner kat bawah ni untuk lebih detail hokey..


Nyatakan kenapa anda suka masuk blog hazwan hairy?

Of course saya suka terjah blog dia ni, sebab kitaorang pernah sama join segmen NTB 2 yang di anjurkan oleh blogger Awie Omar..jadi saya mesti sentiasa tahu perkembangan blog Hazwan ni. lebih lebih lagi suka tengok bila beliau terpilih untuk masuk majalah, jadi mesti saya nak tengok ape kisah dia dalam majalah ituwww..hihihi.. 

ok...i'm join..yipee


16 bakal falsafah:

penyuluh perikanan said...

wouuuu keren yah....

wawasan said...

hadiahnya apa nih

hairy said...

haha tau xpe kan tp sya dh terkands awal dri contest tuh..ehhe...btw terima kasih sbb sudi join contest ni..all the best tuk anda...sya suka cri kelainan sbb tu ada sijil..haha

Nor Zilla Sensei said...

haha... next i plak yang terkandas..nasib tak menyebelahi kita.hehe

hairy said...

dtg sini copy link tuk d BW nnti smbil tgk calon pemenang ;-)

header cntik jmput join lg..HAHAH

Nor Zilla Sensei said...

maknanyer saya tak menang la..huwaaa

aisyah humaira' said...

niera dtg jalan2 sini jenguk blogger comel !
all the best :)

niera follow sini.

www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Zilla Sensei said...

mekasih Niera, done folo u 2 darling..

Ikhwan Suhaimi said...

Kunjungan Balas :-

SALAM RAMADAN
Nor Zilla

MOge ramadan kalini lebih bermakna :)

Thanks.

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Nor Zilla Sensei said...

wslam Hana. dah blogwalking kt belog awk..n done folo u 2 dear. tq

Noor said...

tq sudi ke blog sy..done follow u..

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Cioccolato World said...

dieya datang sini dari contest yang sama
follow mollow kamu, good luck ya

http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html