Ads 468x60px

Tuesday, July 17, 2012

Hadiah dari PETRONAS sempena Ramadhan

Assalamualaikum..

Readers kesayangan...T_T.. untuk yang menjenguk belog ni la, ecece..yang tak jenguk readers kesayangan jugak sebab dia jenguk belog yang lain..kira adil la kan..kan :-)...baik pulak hari ni..('-") 

Kali ni, kite nak bagitahu kite nak off da belog ni..sob..sob.. off?? nak delete belog kah?? ohh tidakkk,.. kite masih lagi sayangkan dunia blogging ni, :-) sayangkan lagi readers dan rakan rakan followers lain tau..tau..:-)

Cumanya kita nak bagitahu yang kite nak off cuti berblogging selama beberapa hari tau, jangan sedey tau,sob sob sob.(.ala tak ade orang la nak sedey kalau hang ni tak berblog pun.. ade orang kesah!!).. hmm.

Tak ape.. kite off pun sebab kita dapat tawaran projek dari PETRONAS.. bole dikatakan hadiah sempena Ramadhan la, nanti dapat duit raya lebey..hehehe..  so kite sibuk la cikit. nak pergi meeting, course nak arrange, nak dapatkan manpower, nak arrange schedule lg, date dengan client :-)ecece.. (ni tak termasuk list k).



Papepun rakan rakan blog, if ade berita kasitau tau, ade segmen segmen ke,rajin rajin la taggg kite ea... hehe.:-). 

If ade pape info just linkkan entry kat ruangan komen or shoutbox kite ni..hokey..saya sayang kamuuu..insyaAllah ade mase terluang saya join segmen or terjah belog korang balik..:-)

Sebelum mengakhiri kata kata ni, macam speech kat stage plak..:-) saya nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan yang penuh barakah yang akan tiba tak lama lagi..selamat berpuasa dan selamat beribadah kawan kawan ea.. JazakAllah Khairan


Salam :-)





5 bakal falsafah:

hairy said...

epat2 kembali d blog..hehe

[PCL] said...

wah ..projek besar tuh, best la raya kali nih..., slmt beroff blogging..hehe, jgn lupa jln pulang..:)

Liza Razak said...

good luck sis !!

wawasan said...

blog ini sangat keren, apa kabar Noor,
Proyek ikannya bagaimana...sudah selesai Belum???!!??
good luck

ditunggu mau puasa ya Noor ziila

Nor Zilla Sensei said...

tq semua..syg korang..hehe