Ads 468x60px

Sunday, July 8, 2012

Segmen : Jom tingkatkan follower by Hanis

Salam...

Arini nak join segmen jer.. nak bagi support pada adik Hanis..moga2 dia berjaya dalam exam..amin


Nak join: klik Banner k!!

Cara-cara penyertaan :
1. Buat satu entry bertajuk  "Segmen : Jom tingkatkan followers by Hanis"
2. Copy link entry anda dan paste di ruangan komen entry beliau.
3. Di shoutbox beliau tidak layan  yer

Kalau korang masuk segmen ni , korang dapat tambah followers korang and ada hadiah untuk blog peserta yang awesome ! 8 orang pemenang akan dipilih mengikut random.org 
So , kalau nak , kene follow and like fanpage yang sponsor tu jugak.

Ni tukang belog yang anjurkan segmen ni.hehehe..









6 bakal falsafah:

penyuluh perikanan said...

ini proyek baru yah........

wawasan said...

salam dari indonesia ...

Nor Zilla Sensei said...

ini projek besar..hahaha

~PILOT LOVER~ said...

done follow sini :) dari segmen yg sama :) singgah blog naz ye http://naz-only-you.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tingkatkan-followers-by.html

Ayuni Yusop said...

Jalan-jalan kat sini sambil minum petang!
done follow!^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tingkatkan-followers-by.html

firdaus ahmad said...

dari segmen yang sama dah follow blog ni :) singgah blog saya ok..

http://firdausf26.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-tingkatkan-follower-by-hanis.html