Ads 468x60px

Sunday, July 15, 2012

Terserempak Justin Bieber n He's GF kat Shopping Kompleks??

Ini kisah bukan la pasal hiburan, cuma kite nak promosi negara kesayangan sendiri,hahaha.. terkejut kite nokss penyanyi remaja tersohor dari luar negara datang beli belah kat sebuah shopping kompleks kat negara kite ni..

Hmmm siape tak kenal penyanyi Justin Bieber ni(yang tak kenal bagusla).. bukannye datang sorang sorang nokss, dia datang dengan awek dia lagi.. sape tak kenal mek Selena..yang super cute itu..hihiihi

Khabarnye dia datang sempena ade satu konsert sekian sekian ni kat negara kite ini...I tak perlu la perkenalkan konsert itu. cuma nak citer la, baguslah diorang pun sudi pergi beli belah kat mall itu..berjalan berdua tanpa ade pak guard bagai....ini menunjukkan tempat kite ni selamat dan selesa.. mungkin diorang ni low profile kot.. 

dari jauh je, tak bape nak nampak u olls..hehe

Suka tengok diorang ni, romantik gitu.walaupun tak jumpa depan depan just dapat tengok gambar je kira ok la..hehehe. I bukan peminat fanatik dia pun hokeys...

Couples ni dengarnye singgah masuk satu kedai ni, siap beli satu barang mahal lagi.maklumla setakat ratus2 2 mainan je kot diorang ni

Barang ape yang mek selena beli tu yer??
sampaikan resit pembelian pun dipampang oleh sesetengah belog nokss...agaknye nanti femes tak kedai itu??..


Mungkin ramai yang pergi konsert Bieber ni, maklumla, pergi tour pun mek Selena pun nak ikut yer..takut Bieber di rampas kot?? hehehe. 



Kredit to RK


2 bakal falsafah:

LaLa mhdnor said...

untung la ada awek nak bawak sana sini :P

Liza Razak said...

bestnye jumpa justin bieber !!