Ads 468x60px

Sunday, July 1, 2012

TIPS: CANTIK MACAM DATO SITI NURHALIZA

       
Alhamdulillah... Hari ni berkesempatan lagi untuk mengeluarkan entry... secara tak sengaja gigih gigih melayar youtube nak cari lagu lagu Dato Siti terjumpa la video ni... kali ni saya nak berkongsi tips dan petua yang di amalkan oleh Dato Siti sendiri....

Mesti semua tertanya tanya macam mana Dato Siti mempunyai kulit yang mulus tulus dan gebu itu...(erkk geram rasa macam nak cubit cubit jugak pipi dia..kan?) 

Pastinya tersimpan seribu satu rahsia kecantikan dari beliau sendiri... tentunya selain menggunakan produk yang beliau keluarkan sendiri sebagai produk kecantikan harian beliau......

Jom saya kongsikan dengan anda semua dengan menonton video ini.....




                         
P/S:Bersyukur dengan kurniaan Allah ke atas diriku.. amin





9 bakal falsafah:

[PCL] said...

Syukur kepada Nya...kecantikan adlh bonus bg seseorang lbh2 lg bg kaum wanita, ..ank2 pcl pon semakin meningkat remaja, depa dah pandai dah berjinak2 dgn make-up...tp nsihat pcl, jgn terover dah la dlm menghias diri nih...

Nor Zilla Sensei said...

yeke pcl? advance betul anak2 pcl yer?agaknye mak diorang pun advance jugak bab2 makeup ni kot.. hehe

Al-Fathcom said...

kecantikan akan lebih berbinar dari dalam kecantikan hati

Kharisma said...

Kecantikan Hati amatlah penting dalam dunia fana ini
salam kenal....

Yaya Azura aka Naz Azra said...

semua org nak nampak cantik kan? yg penting dalam luar dua2 kena jaga..

Nor Zilla Sensei said...

betul tu..kecantikan dr dalam itu penting.

Hafiz Sapli said...

huiyooo, tuk laki x da ka.hehehe

Nor Zilla Sensei said...

hafiz.. untuk lelaki coming soon ea.

wawasan said...

wah sangat keren juga ....selain cantik suaranya bagus..........