Ads 468x60px

Tuesday, July 24, 2012

Promosi McDonald's Chicken Foldover beli 1 percuma 1!!!

Salam

Walaupun busy tapi sempat lagi nak share sesuatu dengan korang

Anda peminat McDonald's? tentunya anda tak rugi, kerana sekarang ini McDonald's hangat mempromosikan iaitu Chicken Foldover beli 1 anda akan dapat percuma 1!!




Ape yang anda perlu buat, cuma cetak link pada link inihttp://mymcd.com.my/coupon/?page=July12/foldovercoupon.png dan pastikan anda cetak kupon pada link itu sahaja. atau ianya tidak akan sah!!! Kupon ini hanya sah pada 12-25 July 2012 sahaja.

Cetakan hitam putih juga di terima
ia terhad pada satu kupon bagi setiap satu resit pembelian. mudah sahaja, tampilkan kupon ni, beli satu Chicken Foldover ala carte, dan anda akan dapat percuma satu Chicken Foldover.. 

saya dah redeem, anda bila lagi?hehe

Sila jangan lepaskan peluang....cepat selagi tarikh belum tamat.


* kepada yang nak share dipersilakan, pastikan anda linkkn dan kredit blog ni skali hokey..maceh

Cth: kredit to: Nor Zilla Sensei










5 bakal falsafah:

[PCL] said...

nak redeem lah..tq2 cik sensasi !

Nor Zilla Sensei said...

welcome pcl..hehe

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

sedap ke dear? i takut nk bli yg ni sbb takut x sdp je >.<

Nor Zilla Sensei said...

twins: jangan riso mmg best.tak rugi kalau cuba. free 2.sy pun da guna kupon ni.

LaLa mhdnor said...

x suke foldover, hehe