Ads 468x60px

Tuesday, July 10, 2012

OMG!!..Model dan Blogger femes Iena dan Ieda Mansor jadi my follower!!


Amaigad!!!...amaigad!!! menjerit bagai lagi terharu dan tak terkata lagi... sambil menutup mukaku dengan kedua tapak tanganku keharuan...ecece..  sekali lagi terpacul ayat ni dari mulut aku, selepas satu dari blogger femes komen pasal entry aku sebelum ni! 

Kali ni terjadi lagi muka terkezutt ituww.. bila seorang lagi, bukan sorang kot..kira dua orang la (twins) yang femes yang sentiasa mengisi majalah majalah kat Malaysia ni sape lagi kalau tak bukan Iena dan Ieda Mansor(ayat tak le belah macam rancangan tv plak)..diorang sudi menjadi folower aku..huwaaa..sambil air mata  meleleh..(tipu)..hehe...yipeee

see..taraa..


See walaupun aku punya folower tak seramai blogger lain tapi aku terharu dan memadai dengan twins yang super georgeous, cantik, cute, macam macam lagi la yang tak dapat aku gambarkan betapa cantiknye diorang ini..memang tengok diorang mata takkan terkelip kelip la..fuhhh. awesome!! Thanks beauty girls..


See diorang punyer belog..nice kan. jelesnye aku kalau ade kembar ni..


Mak ai, masih lagi terkedu, terharu tak terkata.. aku rase mesti tido aku tak lena malam ini teringat kan twins ini.. harap harap aku dapat mimpi boleh bergambar dan bergaya model dengan twins ini..huhuhu..dasyat tak mimpi aku??. maklum la, dapat bergambar belakang tabir dengan diorang pun jadi la..

See korang boleh teka tak mane satu Iena dan Ieda?.. i still confius lg.hehe


Iena Mansor



Ieda Mansor

Tengok la perbezaan diorang.. rasenya tak ketara sangat kot..tetap confius kalau jumpa..hehehe..Cantik kan feeling and ekspresi muka diorang. memang sesuai la jadi model...Finally, thanks a lot my twins, kerana sudi folow belog kita yang tak seberapa ni.. salam ukhwah dan selamat maju jaya dalam bidang yang di ceburi..

Hugs korang ketat ketat







18 bakal falsafah:

Mia Liana said...

waaaahhhh bestnyaaaa...

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

sama2 ^.^ huuuuu maluuuu.. >.<" awak siap buat entry lagi!!! x femes pun tau..aiyak maluu *sorok belakang pintu* huhu..

LaLa mhdnor said...

fuyyooo, blog kite xde orang pemes folos pun, hehe

Lyaa Suriany said...

kembar gorgeous

SAYA BUKAN SAMDOL said...

tahniah :D

[PCL] said...

wah sukanya..

Nor Zilla Sensei said...

kak mia..syok ase, mood terharu lagi.hehe

Nor Zilla Sensei said...

ieda iena: awk da femes xperlu malu..hehe

Nor Zilla Sensei said...

Lala;nnti akan ade
Lyaa;mmg diorang georgeous
Saya Bukan Samdol;maceh
Pcl: suka tahap gaban da ni..hehe.

♥ainie muniera♥ said...

wah! bestnye~~ hoho

Nor Zilla Sensei said...

ainie:syok kn?hehe

Liza Razak said...

bestnye blogger famous follow awak :)

Nor Zilla Sensei said...

Liza:maceh2..hihi

hairy said...

wahhhh! sat2 nk tgk..thniah

Pecinta pink^^ said...

wah..untungla..hee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh tahniahhhh

Nor Zilla Sensei said...

Mak dara: mekasih.. thanks sudi jenguk belog kiter ni..

.::: Princess MOMOY :::. said...

bestnya. tapi momoy tak berpa kenal sangat retis2 nih
hal2 dunia hiburan memang out betul