Ads 468x60px

Sunday, September 9, 2012

Berjaya keluarkan "100 entries"

Alhamdulillah...

Diam tak diam, bagai menunggu bulan jatuh ke riba..heh..pahal plak peribahasa bagai ni... diam tak diam blog kita da berjaya keluarkan 100 entries.. hari ini baru perasan posting ni yang ke 100.. 

alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah... ucapan macam naik stage kira menang award anugerah bintang popular bagai..hehehe.. 

Walaupun baru berusia setengah tahun blog ni tapi tak sangka dah berjaya keluarkan entry banyak ni..walaupun bagi mereka entry ke 100 tu apa la sangat..

Nak nak bagi yang blog yang da femes memes yang folower ramai tu tak kisah sangat la kan..mesti entries da beribu riban ni..

Nampak sangat kita ni jarang hupdate belog ni, sampai amik masa setengah tahun baru dapat seratus entries...hahhahaha..

Blog ni entry ke 100 dan pengikutnye pun tak kurang hebatnye, seramai 370# hikhik.. walaupun jumlah yang kecil tapi kita tetap bersyukur sebabnye ramai readers kita yang menghargai penulisan kita walaupun cacar merba sekali..

Terima kasih yang tak terhingga, kepada mereka yang menyokong kita, yang sudi terjah ke blog ni, yang tagging kita tu join segmen segmen korang, yang mengomen gomen kat sini..hihihi.yang follow kita tu,yang support kita, yang belakang tabir tu..terima kasih bebanyak.. jasa anda tak dapat dibalas..

sob..sob.. nak nangis bagai rase..

Di sini saya sertakan mereka yang menyenaraikan saya di bloglist beliau.. secara tak langsung memperkenalkan saya pada blogger blogger lain..sayang anda semua..kikiki..

Ini jela yang sempat saya list kan. terima kasih buat mereka..jika ade yang tertinggal mohon  bgtau yer. mungkin saya terlepas pandang..harap di ampun.. mana mana yang nak tambah kita di bloglist anda pun di alau alukan..saya akan masukkan anda dalam bloglist saya jugak ;-).. mohon di beritahu yer..

Terima kasih yang tak terhingga diucapkan..tak tahu nak cakap ape dah.. moga belog ni terus dikunjungi dan   mendapat ramai readers.. :-)

hugs korang semua..love you..







21 bakal falsafah:

aku eryati said...

wah dah 100 ya..tahniah..eheheh

Cik Rongoks said...

tahniah ! happy blogging :)
teruskan berblog ye ^^

Hazwani Harun said...

ade link blog kite..huhu
smoga blog norzillasensei.com akan teruss sukses...;)

Miss BaNu said...

tahniah yer..

Hanif Idrus said...

Aku!!!!!
Blog u pun i msk bloglist..hehehe.
6 bulsn..1000...ok tu...
Aku dulu 6bulan emmmmmmm 40 ajer

piko ija said...

ganah ngt or...100 entries..piko kering idea nk post entry...hihi....

tq jadikn piko bloglist...awk pun bloglist ambe jugok..hihi

Everything's Everythings said...

Wahhh2 tahniah ;D
byk tu idea nk buat entry smpai 100 kali kan? xD
harap2 mampu la aku tulis smpai 100 entry juga inshaAllah ^^

Nor Zilla Sensei said...

tima kasih akk :-)

Nor Zilla Sensei said...

thank you cik rongoks.. hapy je blogging ni.hehe

Nor Zilla Sensei said...

wah3..trima kasih adik wani.. thanks jugak masukkn dlm bloglist 2. :-)

Nor Zilla Sensei said...

trima kasih miss banu :-)

Nor Zilla Sensei said...

alamak...sory2..tak perasan..ok2 i masukkan. thanks yer.
yeke..kira setahun 80 entries la ea.ehehehe

Nor Zilla Sensei said...

heheehe..ganah ke. kalau folower ribu riban lg ganah.haha
thanks jugak tau jd kan ambe bloglist. :P

Nor Zilla Sensei said...

terima kasih.. tu la, rase tak percaya je posting da bnyak tu.hehehe. insyaAllah, awk mesti bolenye. thanks yer. bila nak buat bloglist tu. nak masuk ni. hehee

Cikgu Ma said...

happy blogging sis =)

Nor Zilla Sensei said...

thank you dear.. :-)

Lizzie Yasmin said...

Tahniah kerana mampu mengarut sebanyak 100 entry dah. Hope lepas nie boleh calebrate yang ke 1000 plak. Insyaallah

Nor Zilla Sensei said...

wow...1000ea.. huhu..inysaAllah..support me k.

Maria Menado~ said...

tahniah cekgu. haha.. :)

Nor Zilla Sensei said...

tima kasih maria :-)

Hati Ku Terusik said...

eh sy pon ade....heehe...promote blog ciput sy gk...