Ads 468x60px

Wednesday, September 26, 2012

shoutbox kena ceroboh!!



Assalamualaikum....

Firstly nak mintak maaf, lama menyepi...bukan kerana pergi melancong kat Pulau Redang or pergi  mane mane...

Sebenarnye saya tak berapa sihat, 5 days MC...bukan yang dalam video yang budak gedik itu ok.
takdela sampai macam tu sekali nak istiharkan 5hr MC.

Cumanye kesihatan tak berapa mengizinkan. mungkin musim sekarang ni, kejap kejap ujan, kejap kejap panas..

Baru je tinggal sekejap blog ni, tak sangka chatbox telah di cemari oleh manusia yang tak bertanggungjawab.
tak tahu ape yang tidak puas hati itu. sampaikan nak mencarut bagai.. banyak lagi tempat lain yang boleh nak diluahkan k...cakap banyak pun tak guna.

So saya terpaksa la temporary remove dulu my chatbox... nak bersih bersih dulu. nanti saya akan install yang baru k..

Kepada rakan rakan yang da tinggalkan jejak yang mana saya tak dapat nak kenalpasti, tapi terima kasih banyak banyak..mana yang derma ikhlas tu saya akan balas balik.



Yang ikhlas pasti dibalas..












27 bakal falsafah:

Sue-Rya Qistina said...

huhuhu..bahaya sungguh kan klau ade yg ceroboh. dulu fb saya 2x kena. sakit je hati. abis hilang frenz kt dlm tu. huhuhu

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/09/bikin-panas-hati.html

duniafana said...

chtbox jadi cmna?

Everything's Everythings said...

Wahhh yker? smpai mcm tu sekali..
xpe lah semoga cepat sembuh ^^

arau blogger said...

derma veet dan lumia

hazwan hairy said...

sabar tau..hehe

shameel Iskandar said...

Banyak2 bersabarlah Zilla. Org yg mencarut kat chatbox tu mmg sakit jiwa orgnya.

Moga cepat sembuh.

hainom OKje said...

Nape Zilla? lama sampai 5 hari...banyakkan minum air.... dari hari tu OKje teringat nak ziarah blog Zilla tapi tak tersinggah...

Nor Zilla Sensei said...

kalau yg tu mmg bahaya la kak.. ni dia mencarut2 plak kt sini..hmm

Nor Zilla Sensei said...

chatbox 2 mcm dikuasai org tu sorang. penuh ayat dramatik la kt dlm tu. eee sabor jela

Nor Zilla Sensei said...

itula..tak tahu ape yg xkena dgn org tu.
thanks

Nor Zilla Sensei said...

hehehe..abg cik terpaksa drop kt komen la derma ea.

Nor Zilla Sensei said...

yela HH :-) thanks

Nor Zilla Sensei said...

thanks Shameel :-)

Nor Zilla Sensei said...

haipp..nape tak ziarah.. kn da ade org kacau blog ni sb OKje tak tgkkn..

Mesyhta Beto said...

hurmmm..kat blog memang dah lama tak pakai shoutbox nyh, tak terjejas kot rasanya kalau takde benda tuh

deqjamucuxx said...

ciannye :) moga cpt sembuh

ade org kianat kottt :) jeles !

piko ija said...

ubt mkn dk nie???

Hati Ku Terusik said...

huhu...mcm2 jenis manusia kt muka bumi ni...sabarlah ye...moga cepat sembuh...

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

biarlah manusia2 mcm tu...jgn layan zilla..get well soon tau dear..btw kalau chatbox xde pn xpe rasanya..box comment kn dh ade :)

Nor Zilla Sensei said...

aah xde pun xpe kn

Nor Zilla Sensei said...

itu la pasal deqja..ade org jeles kot:-)

Nor Zilla Sensei said...

udah cikgu :-)

Nor Zilla Sensei said...

ok..thanks. :-)

Nor Zilla Sensei said...

ok dear.. aah xde chatbox pun ok kn :-)

aswadz said...

shoutbox aku lak byk yg spam. hadoii...

Che Rosliza Che mat said...

Macam2 dorang niekan..nak buat jahat...

Wilma said...

Bagi saya, Shoutbox nie memang berguna...
So, bila dah takda shoutbox macam susah sikit kita nak trace teman2 kita yang datang singgah ke blog kita...
Semoga Zilla terus sabar ya ^_^
Biarkan jak la orang tu...
Maybe dia cemburu dengan Zilla kot...