Ads 468x60px

Thursday, September 6, 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!

Nak tau tak, tak rugi tak join bloglist blog ni tau...

Blog yang sangat femes, mungkin ia akan menaikkan rating blog anda, mane tahu kan??

cuma ianya terhad, so sape cepat dia dapat..


Klik banner...terjah beliau!!

Tak tahu nak describe macam mane tentang blog beliau, banyak la info pasal dunia blogging ni.

ape kata anda terjah blog beliau untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

tadaaaa... 



nak menikmati masakan kue teow bandung sekejap..jom..!!


23 bakal falsafah:

iTU AKHiL said...

gud luck sis

fadh leyanie said...

selamat bersegmen..:P

hainom OKje said...

dr segmen yg sama.....kunjung balas zilla ni.....dan folo sekali

Norzie hany said...

Good luck dik.

Aku Mad said...

salam kenal dan follow :)

padlie said...

Good luck! Moga terpilih :)

Everything's Everythings said...

Good luck!
semoga sempat masuk dalam 200 tu ^^

DAIRI FARISHA said...

Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama. Dah follow awak..jom la follow saya pula ->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

hasrul hassan said...

Erkkk ..kuew teow bandung? hmmm tak suka tapi wife memang kaki kuew teow ... :) mekasih join.

abahsofea said...

assalamualaikum

semoga terus gigih menghapdet blog :)

Nor Zilla Sensei said...

thanks akhil :-)

Nor Zilla Sensei said...

thank you..da join ke?

Nor Zilla Sensei said...

ok...done folow OKje :-)

Nor Zilla Sensei said...

mekasih sis :-)

Nor Zilla Sensei said...

insyaAllah..thanks

Nor Zilla Sensei said...

salam mad..ok da folow balik :-)

Nor Zilla Sensei said...

ahahaha.. insyaAllah sempat kot..thanks

Nor Zilla Sensei said...

selamat berkenalan..ok tima kasih..done folow awk jugak :-)

Nor Zilla Sensei said...

heheehe..abg HH kita cipta resipi sendiri tu.. :-)

Nor Zilla Sensei said...

wslm..tima kasih ats sokongan itu..

McNa said...

dari segmen sama ..salam kenal
http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

sambil2 tu leh tgk giveaway
http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Mia Liana said...

datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html