Ads 468x60px

Wednesday, September 12, 2012

WW# Nasihat dr Pakcik Mrbean!







14 bakal falsafah:

Everything's Everythings said...

pandai pak cik mr bean tu nasihat.. ;D
make sense plak tu ^^

faiq said...

bile die nk buat mr bean holiday 2?

Nor Zilla Sensei said...

hehehe..pakcik bean mmg camtu, xckap tgk muka je pun da lawak.

Nor Zilla Sensei said...

tak th la bila dia nak kuarkan..tak contact dia lg.hehee

Wilma said...

Walaupun Mr. Bean lucu tp kata2 Mr. Bean blh diterima akal jugak kan :-) Coz dengar2 cerita, dia nie memang org berpelajaran jugak kan...Hehehe...

Nor Zilla Sensei said...

aah mr bean mmg cerdik pandai.tp tak sure dia dpt gelaran ape..hihihi.

Sop said...

Rupa bukan ukuran :)

piko ija said...

mr bean nk kt awk tue...haha

Hanif Idrus said...

Yang penting ilmu dan skill...btl...

Anasyg said...

Zilla, hye^^, anas ada buat satu header utk zilla, boleh amik kat blog k- klik + ctrl button utk copy. Kalau salah size boleh adjust k *tp kalau ta boleh gak, btau anas rite.

Nor Zilla Sensei said...

betul tu abg sop

Nor Zilla Sensei said...

alangkah bagusnye kalu dia nak kt kita..huahahha

Nor Zilla Sensei said...

betul tu..dgn ilmu la kita dapt g mane2

Nor Zilla Sensei said...

ooowhh..thanks anas.. srkg jgk sy terjah. :-)